05.04.2016
Čeština Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands
Norsk Polski Português Svenska

Introduserer ACN Europe Call ­ Din billett til hele Europa

Hvis du elsker å holde kontakten med venner og familie, uansett hvor de er, vil du elske ACN Europe Call. Det er den nye, enkle og bekvemme måten å spare penger på dine internasjonale ringebehov, hjemmefra eller i farten. Det er din billett til hele Europa… og mer.

  • 2000 minutter per måned1
  • Fra kun 140 kr. i måneden uten kontrakt2
  • Registrer deg for et 12-måneders abonnement og få et gratis adapter3
  • Ring fra din smarttelefon med ACN Companion-appen4
  • Ring fasttelefoner eller mobiler i 33 europeiske land uten oppstartsavgift.
  • Ett telefonnummer: bruk hjemme eller i farten med vår ACN Companion-app for iPhone eller Android. Familie og venner ringer deg på et lokalt nummer, hvor enn du er i verden!
  • Legg til World-pakke og aldri bytt SIM igjen: få 1000 minutter i måneden for kun 50 kr. mer til 40 populære destinasjoner.
  • Fleksibelt: velg uten abonnement, eller velg et 12-måneders abonnement og få et GRATIS adapter.
  • Gratis, ubegrenset med samtaler fra ACN-kunde til ACN-kunde.

Du kan se en spesiell kampanjevideo nedenfor, som også er tilgjengelig på ACN Europe YouTube channel

Vi håper du nyter godt av fordelene av ACN Europe Call og å bruke ACN Companion-appen.

For å finne ut mer, se listen over inkluderte destinasjoner, sjekk ut din ACN-nettbutikk eller ditt IBO Back Office nå.

 
Du trenger en Internett-forbindelse med en minimum bredbåndshastighet på 128 kbps for å aktivere ACN Digital Phone Service.
1. Kunder blir hver måned tildelt 2000 minutter de kan bruke innenfor de angitte trettien (31) inkluderte destinasjonene "i pakken". Minutter i overkant av denne pakken vil føre til gebyrer per minutt. Telefoner til mobiler eller fasttelefon: premium, ikke-geografiske numre er ekskludert fra dine inklusive minuttpakker. Telefoner til visse steder er blokkerte. Vennligst se i prislisten for mer informasjon. Ingen oppkoblingsgebyr gjelder.
2. Etter utløpet av angreperioden, kan du terminere denne avtalen ved å gi 30 dagers varsel skriftlig eller ved å ringe kundeservice og bekrefte at dette sendes skriftlig.
3. 12-måneders abonnement: Hvis kunde ikke forblir en ACN Digital Phone Service-kunde til slutten av den opprinnelige abonnementsperioden på 12 måneder, vil ACN kreve et gebyr for tidlig avslutning. Vennligst se i prislisten for flere detaljer.
4. Tilgjengelig for Android og iPhone.
Alle priser inkluderer MVA.
For ACN Companion-appen og mer produktinformasjon, se i prislisten og vilkår og betingelser.

Tjeneste fra ACN Europa
Vi praktiserer tillatelsesbasert markedsføring. Hvis du ikke ønsker å motta disse e-postvarslene, gå til Preferanser-delen i det øvre navigasjonsfeltet på IBO Back Office, klikk på ACN i action (naviger til venstre), fjern avkryssingene for alle land du ønsker å utelate og klikk deretter på Send inn. Dette vil fjerne deg fra mottakerlisten.

For å forhindre dette og at andre viktige ACN-e-poster du har bedt om blir avvist av ditt spamfilter eller rutet til søppelpostmappen din, bare legg til "Fra"-adressen (acnnewsupdate@acnemail.com) til din adressebok.

© 2016, ACN Europe B.V.