5. dubna 2016
Čeština Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands
Norsk Polski Português Svenska

Představení ACN Europe Call - Vaše vstupenka do celé Evropy

Pokud jste rádi ve spojení s přáteli a rodinou, ať jste kdekoli, ACN Europe Call si zamilujete! Je to nový, snadný a výhodný způsob jak ušetřit na vašich mezinárodních voláních z domova nebo cest. Je to Vaše vstupenka do celé Evropy…. i dál.

  • 2 000 minut měsíčně1
  • Již od pouhých 310 Kč za měsíc bez smlouvy2
  • Zaregistrujte se pro 12měsíční smlouvu a získejte adaptér ZDARMA3
  • Volejte ze svého smartphonu s aplikací Companion od ACN4
  • Volejte na pevné linky nebo mobily ve 31 evropských zemích s nulovými sestavovacími poplatky
  • Jedno telefonní číslo: používejte jej doma či na cestách s naší aplikací ACN Companion pro iPhone nebo Android. Rodina a přátelé vám volají na lokální číslo, ať jste kdekoli na světě.
  • Přidejte si balíček World a už nikdy nemusíte přendavat svou SIM kartu: získáte 1000 minut za měsíc za pouhých 135 Kč navíc pro 40 oblíbených destinací
  • Flexibilní: zvolte volbu bez smlouvy nebo 12měsíční smlouvu a získáte adaptér ZDARMA
  • Neomezené volání mezi zákazníky ACN

Zde níže se můžete podívat na speciální propagační video, které je dostupné i zde: ACN Europe YouTube channel

Doufáme, že si užijete výhody ACN Europe Call a používání aplikace ACN Companion.

Pro více informací včetně seznamu zahrnutých destinací nahlédněte právě teď do Online Obchodu ACN nebo do svého účtu Back Office pro Nezávislé Podnikatele

 
Pro podporu digitální telefonní služby ACN je nezbytné internetové připojení s rychlostí při minimální šířce pásma 128 kbps.
1. Zákazníci obdrží 2000 volných minut na měsíc, alokace minut bude použita v rámci určených třiceti jedna (31) destinací zahrnutých „v balíčku“. Za minuty provolané nad rámec minutového balíčku budou účtovány poplatky za minutu. Volání na mobilní nebo pevné linky: prémiová negeografická čísla jsou z vašich balíčků vyňata. Volání do určitých míst jsou blokována. Viz ceník pro další informace. Neplatí se žádný aktivační poplatek za volání.
2. Po uplynutí Lhůty pro odstoupení od smlouvy můžete Smlouvu kdykoli ukončit tak, že Nám zašlete písemné oznámení s výpovědní lhůtou 30 dní, nebo tím, že telefonicky kontaktujete Zákaznický servis a potvrdíte zrušení písemně.
3. 12měsíční smlouva: Pokud zákazník přestane využívat digitální telefonní službu ACN před koncem původně smluveného období 12 měsíců, ACN mu po ukončení odběru služby naúčtuje poplatek za předčasné ukončení. Viz ceník pro bližší informace.
4. Dostupná pro Android a iPhone.
Všechny ceny zahrnují DPH.
Informace o aplikaci Companion od ACN a další produktové informace naleznete v Ceníku a Podmínkách.

Služby ACN Europe
Praktikujeme marketing se svolením. Pokud si nepřejete, aby Vám byly tyto e-mailové zprávy zasílány, přejděte do sekce Nastavení, kterou naleznete na horní navigační liště na stránkách Back Office pro Nezávislé Podnikatele. Poté klikněte na ACN v akci (na navigační liště vlevo) a odstraňte znaménka u zemí, které chcete vynechat, a klikněte na Odeslat. Tímto budete vyřazeni ze seznamu adresátů.

Pokud nechcete, aby tento a další důležité e-maily, které jste si od ACN vyžádali, zamítal Váš filtr SPAMU nebo byly ukládány do „nevyžádané pošty“, stačí jednoduše přidat naši adresu (acnnewsupdate@acnemail.com) do Vašeho adresáře.

© 2016, ACN Europe B.V.