05.04.2016
Čeština Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands
Norsk Polski Português Svenska

Vi introducerer ACN Europe Call – Din billet til hele Europa

Elsker du at sludre med familie og venner, uanset hvor i verden de befinder sig? Så er ACN Europe Call lige noget for dig! Det er nyt, nemt og praktisk. Og så kan du spare penge på internationale opkald, uanset om du er hjemme eller i udlandet. Det er din billet til hele Europa… og resten af verden.

  • 2000 minutter pr. måned1
  • Fra kun 100 kr. pr. måned uden bindingsperiode2
  • Tegn et 6-måneders abonnement, og få en GRATIS adapter3
  • Ring fra din smartphone med ACN Companion-appen4
  • Ring til fastnet- eller mobiltelefoner i 31 europæiske lande uden at betale opkaldsgebyr
  • Ét telefonnummer: Brug det derhjemme eller på farten med vores ACN Companion-app til iPhone eller Android. Familie og venner bruger et lokalt nummer, men får fat på dig, uanset hvor i verden du befinder dig!
  • Tilføj World-pakken, så behøver du aldrig at skifte SIM-kort igen: Få 1000 minutter hver måned for kun 40 kr. ekstra, så kan du ringe til 40 populære destinationer
  • Fleksibelt: Du behøver ikke at tegne et abonnement, men vælger du alligevel at gøre det, får du en GRATIS adapter ved køb af et 6-måneders abonnement
  • Gratis, ubegrænset opkald mellem ACN-kunder

Nedenfor finder du en reklamevideo. Videoen er også tilgængelig på ACN Europe's YouTube-kanal.

Vi håber, at du nyder fordelene ved ACN Europe Call samt ACN Companion-appen.

Få flere oplysninger, med bl.a. en liste over destinationer, i din ACN Online Shop eller IBO Back Office.

 
For at benytte ACN Digital Telefonservice skal du bruge en internetforbindelse med en båndbredde på minimum 128 kB/sek.
1. Som kunde får du 2000 minutter om måneden, som du kan bruge inden for de 31 destinationer, som er omfattet af pakken. Hvert minut ud over de 2000 minutter afregnes til minuttakst. Opkald til mobil- eller fastnettelefon: Opkald til ikke-geografiske betalingsnumre indgår ikke i pakken. Opkald til visse destinationer er blokeret. Find flere oplysninger i prislisten. Ingen opkaldsgebyrer.
2. Efter udløbet af fortrydelsesperioden må du opsige denne Aftale når som helst ved at give os 30 dages varsel på skrift eller ved at ringe til Kundeservice samt bekræfte din opsigelse på skrift.
3. 6-måneders abonnement: Hvis kunden opsiger sit ACN Digital Telefonservice-abonnement inden udgangen af den første kontraktperiode på 6 måneder, vil ACN opkræve et gebyr for tidlig opsigelse. Find flere oplysninger i prislisten.
4. Tilgængeligt til Android og iPhone.
Alle priser er inklusive moms.
Find flere oplysninger om ACN Companion-appen og andre produktoplysninger i ACN's prisliste samt vilkår og betingelser.

En tjeneste under ACN Europe
Vi udøver markedsføring med tilladelse. Hvis du ikke ønsker at modtage disse e-mails, skal du gå til afsnittet Indstillinger, som du finder i navigationslinjen øverst under IBO Back Office. Klik på ACN in Action (i venstre side), fravælg de lande, du ønsker at udelade, og klik på Send. Derved bliver du fjernet fra vores modtagerliste.

For at undgå, at denne og andre vigtige e-mails fra ACN, som du har bedt om, bliver afvist af dit SPAM-filter eller dirigeret til din mappe med "junk-mail", skal du blot tilføje vores afsenderadresse (acnnewsupdate@acnemail.com) til din adressebog.

© 2016, ACN Europe B.V.