05.04.2016
Čeština Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands
Norsk Polski Português Svenska

ACN Europe Call – az Ön belépője egész Európába

Az ACN Europe Call ideális az Ön számára, ha szeretne kapcsolatban maradni barátaival és a családjával, bármerre is jár. Az új csomaggal most könnyen és kényelmesen pénzt takaríthat meg nemzetközi hívásain, otthon vagy utazás közben. Az Ön belépője egész Európába… és azon kívül.

  • Havonta 2000 perc1
  • Mindössze havi 3400 forinttól, hűségidő nélkül2
  • Kössön 12 hónapos szerződést INGYENES adapterrel3
  • Hívjon az okostelefonjáról az ACN Companion alkalmazással4
  • Hívjon bármely mobil vagy vezetékes számot 31 európai országban, kapcsolási díj nélkül
  • Egy telefonszám: használja otthon vagy utazás közben az ACN Companion alkalmazással, iPhone vagy Android rendszerben. Családja és a barátai helyi számon hívják Önt, bármerre is jár a világban!
  • Válassza mellé a Világ csomagot, és soha többé nem kell SIM kártyát cserélnie: további havi 1000 perccel 40 kedvelt célország érhető el, mindössze plusz 1500 forintért
  • Rugalmas: hűségidő nélkül, vagy 12 hónapos szerződéssel, amelyhez INGYENES adaptert adunk
  • Ingyenes, korlátlan hívások más ACN ügyfelek felé

Tekintse meg a promóciós videót, amely az ACN Europe YouTube csatornáján is elérhető.

Reméljük, elégedett lesz az ACN Europe Call díjcsomaggal és az ACN Companion alkalmazással!

További információk (a célországok listájával) az ACN Online Shopban vagy a FV Webirodában találhatók.

 
Az ACN Digitális Telefonszolgáltatásához minimum 128 kbps sávszélességű internetkapcsolat szükséges.
1. Az ügyfelek havonta 2000 percet használhatnak fel a csomagban ajánlott harmincegy (31) célország hívására. A csomagon felüli percek számlázása percalapú. Hívások mobilra vagy vezetékes telefonra: a csomagban foglalt percek nem vonatkoznak emelt díjas, nem földrajzi számok hívására. Bizonyos körzetek hívása blokkolt. További részletek a díjlistában találhatók. Nincs kapcsolási díj.
2. Az Elállási Időszak eltelével Ön nyolc (8) naptári napos felmondási idővel bármikor felmondhatja az Előfizetői Szerződést minden olyan formában, amelyben az ÁSZF-ben meghatározottak szerint a szerződéskötésre is lehetőség van.
3. 12 hónapos szerződés: ha az ügyfél nem marad az ACN Digitális Telefonszolgáltatás ügyfele a 12 hónapos, kezdeti szerződéses időszak végéig, az ACN idő előtti felmondási díjat számol fel. Részletes információk a Díjlistában találhatók.
4. Android és iPhone rendszerben is alkalmazható.
Minden ár tartalmazza az áfát.
Az ACN Companion alkalmazásra vonatkozó tudnivalók és egyéb termékinformációk a Díjlistában és a Feltételekben találhatók.

Az ACN európai szolgáltatása
Marketingtevékenységünk az Ön jóváhagyásán alapul. Ha nem kívánja megkapni ezeket az e-mail üzeneteket, kérjük, lépjen a Független Vállalkozói Webiroda felső navigációs sorában található Preferenciák rovatra, kattintson az ACN in Action gombra (bal oldali navigációs sáv), törölje a jelölést a kívánt ország vagy országok mellől, majd kattintson a Küldés gombra. Ezzel törli nevét a címzettek listájáról.

Ha azt szeretné, hogy a fenti üzeneteket és egyéb fontos, Ön által kért ACN e-maileket ne utasítsa el az Ön SPAM szűrője vagy azok ne kerüljenek a "levélszemét" mappába, egyszerűen helyezze a feladó címét (acnnewsupdate@acnemail.com) saját címjegyzékébe.

© 2016, ACN Europe B.V.