05/04/2016
Čeština Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands
Norsk Polski Português Svenska

Introductie van ACN Europe Call – uw toegangskaartje voor heel Europa

Als u graag overal contact met uw vrienden en familie wilt, zult u ACN Europe Call geweldig vinden. Het is de nieuwe, gemakkelijke en comfortabele manier om te besparen op internationaal bellen. Thuis of onderweg. Het is uw toegangskaartje voor heel Europa… en verder.

  • 2.000 minuten per maand1
  • Vanaf slechts €12,99 per maand zonder contract2
  • Registreer voor een contract van 12 maanden en ontvang een GRATIS adapter3
  • Bel met uw smartphone via de app ACN Companion4
  • Bel naar vaste aansluitingen of mobiele telefoons in 31 Europese landen zonder starttarief
  • Één telefoonnummer: gebruik thuis of onderweg met onze app ACN Companion voor iPhone of Android. Familie en vrienden bellen u via een plaatselijk nummer, overal ter wereld!
  • Voeg de World-bundel toe en u hoeft nooit meer sim-kaarten te verwisselen: krijg 1.000 minuten/maand voor slechts €5 extra voor nog 40 populaire bestemmingen
  • Flexibel: kies geen contract, of kies een contract voor van 12 maanden en ontvang een GRATIS adapter
  • Gratis, onbeperkt bellen van ACN-naar-ACN-klanten

Hieronder kunt u een speciale promotievideo bekijken, die ook beschikbaar is op het YouTube-kanaal van ACN Europe

We hopen dat u geniet van de voordelen van ACN Europe Call en van de app ACN Companion.

Bezoek nu uw ACN Online Shop of uw IBO Back Office voor meer informatie, inclusief een lijst met opgenomen bestemmingen.

 
Voor digitale telefonie van ACN heeft u een internetverbinding nodig met een minimale bandbreedtesnelheid van 128 kbps.
1. Klanten ontvangen maandelijks 2.000 minuten binnen de speciale eenendertig (31) opgenomen bestemmingen 'in de bundel.' Op alle minuten die deze bundel overschrijden worden kosten per minuut in rekening gebracht. Oproepen naar mobiele telefoons of plaatselijke vaste aansluitingen. niet-geografische premiumnummers zijn niet inbegrepen in uw minutenbundels. Oproepen naar bepaalde locaties zijn geblokkeerd. Raadpleeg de Prijslijst voor meer informatie. Wij hanteren geen starttarief voor gesprekken.
2. Nadat de Herroepingstermijn is afgelopen, kunt u deze Overeenkomst beëindigen door dit schriftelijk mede te delen met inachtneming van een opzegtermijn van 30 dagen of door te bellen naar de klantenservice en uw beëindiging schriftelijk te bevestigen.
3. Contract van 12 maanden: Indien klant niet als klant bij digitale telefonie van ACN aangemeld blijft tot het einde van de initiële contractperiode van 12 maanden, zal ACN bij beëindiging een vergoeding voor voortijdige opzegging in rekening brengen. Raadpleeg de Prijslijst voor meer informatie.
4. Beschikbaar voor Android en iPhone.
Alle prijzen zijn inclusief BTW.
Raadpleeg de Prijslijst en de Algemene voorwaarden voor de app ACN Companion en meer productinformatie.

Service van ACN Europe
Wij maken gebruik van permission marketing. Als u deze e-mailberichten niet wilt ontvangen, gaat u naar IBO Back Office. Daar klikt u bovenaan de pagina op Voorkeuren en vervolgens op ACN in Action (aan de linkerzijde van de pagina). Verwijder de vinkjes bij het land/de landen waarvoor u geen ACN in Actions meer wilt ontvangen en klik op Indienen. U staat voor het (de) betreffende land(en) dan niet langer op de mailinglist.

Om te voorkomen dat dit bericht en andere belangrijke e-mailberichten van ACN worden geweigerd door uw SPAM-filter of in de map met ongewenste post terechtkomen, voegt u het e-mailadres acnnewsupdate@acnemail.com toe aan uw adresboek.

© 2016, ACN Europe B.V.