03.03.2011
Dansk Deutsch English Español Français Italiano Nederlands Norsk Polski Português Suomi Svenska

Belangrijke richtlijnen voor internationale uitbreiding

De volgende fase in de internationale uitbreiding van ACN – Tsjechië en Hongarije

Met enthousiasme kondigt ACN de volgende fase aan in haar internationale uitbreiding: de introductie van de landen Tsjechië en Hongarije. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat deze introductie een succes is – en u kunt uw bijdrage leveren om dit mogelijk te maken!

Voorafgaand aan de introductie van de diensten in deze markten, zal er een pre-launchperiode zijn die eind maart zal aanvangen. Gedurende de pre-launchperiode hebben vertegenwoordigers de mogelijkheid een overeenkomst voor Onafhankelijk Vertegenwoordigers in te vullen en zich aan te sluiten bij de zakelijke mogelijkheid van ACN. Hieronder vindt u enkele belangrijke richtlijnen die gevolgd dienen te worden voordat de pre-launchperiode begint. Deze richtlijnen zijn ontworpen om ACN en haar Onafhankelijk Vertegenwoordigers te beschermen; schending van de hieronder genoemde richtlijnen is dan ook een directe inbreuk op het document Beleid en procedures van ACN.

De rol van bestaande ACN vertegenwoordigers:

  • Bestaande ACN vertegenwoordigers mogen kleine, persoonlijke bijeenkomsten (tot 5 personen) organiseren met hun contactpersonen in Tsjechië en Hongarije, ongeacht de locatie van de bijeenkomst.
  • Bestaande ACN vertegenwoordigers kunnen kleine webinars en telefonische vergaderingen (tot 25 personen) organiseren met personen die eerder een kleine, persoonlijke bijeenkomst hebben bijgewoond. Het doel van dergelijke webinars en telefonische vergaderingen is om geïnteresseerde personen op de hoogte te houden van de uitbreiding van ACN.
  • Persoonlijke bijeenkomsten, webinars en telefonische vergaderingen dienen uitsluitend gericht te zijn op de activiteiten van ACN in de 21 landen waarin ACN momenteel actief is, of bedoeld te zijn om informatie door te geven over Tsjechië of Hongarije die schriftelijk door de kantoren van ACN is aangeboden.
  • De presentatoren van alle persoonlijke bijeenkomsten, webinars en telefonische vergaderingen moeten huidige Onafhankelijk Vertegenwoordigers van ACN zijn. Het is ten strengste verboden dat personen die woonachtig zijn in Tsjechië of Hongarije presentaties verzorgen, in welke vorm ook.
  • Vóór aanvang van de pre-launchperiode mogen vertegenwoordigers niet iemand verzoeken een overeenkomst te sluiten of iemand een belofte doen dat deze bij ACN in hun groep of een bepaalde groep terecht zal komen. Verder is het vóór de pre-launchperiode niet mogelijk dat inwoners van Tsjechië en Hongarije zich aanmelden als vertegenwoordiger in een ander land waarin ACN actief is. ACN moedigt vertegenwoordigers aan om gesponsord te worden door de persoon die hen heeft geïntroduceerd bij ACN; iedere nieuwe Onafhankelijk Vertegenwoordiger is vrij in het kiezen van zijn of haar sponsor op het moment dat hij of zij zich aanmeldt bij ACN.
  • Vertegenwoordigers moeten de ACN Opportunity uitleggen en mogen in geen geval promoten dat iemand zich bij hun team moet voegen in plaats van een andere groep van ACN vertegenwoordigers. Een dergelijke actie wordt gezien als een vorm van crossline-werving en zal leiden tot disciplinaire maatregelen, waaronder deactivering van het distributeurschap.

Marketingrichtlijnen vóór pre-launchperiode:

  • Voorafgaand aan de pre-launchperiode mogen er geen openbare bijeenkomsten worden gehouden, mogen er geen vertegenwoordigers worden geworven in de koude markt en mag er absoluut op geen enkele wijze reclame worden gemaakt, waaronder websites of publicaties op sociale netwerksites.
  • Materialen die zijn vervaardigd door vertegenwoordigers, inclusief websites van welke aard dan ook, mogen niet worden gebruikt om ACN in deze markten te promoten. Uitsluitend materialen die zijn vervaardigd door ACN, mogen worden gebruikt om de ACN Opportunity te beschrijven in de markten waarin ACN momenteel actief is. Het is de verantwoordelijkheid van de presentator om uit te leggen dat ACN’s zakelijke mogelijkheid voor werken vanuit huis en ACN’s aanbod van producten en diensten per markt kan variëren.
  • Er mag geen bulkmail verstuurd worden om ACN of een te houden presentatie te promoten. Vertegenwoordigers mogen alleen e-mails versturen naar diegenen die een persoonlijke bijeenkomst hebben bijgewoond.
  • Vertegenwoordigers van ACN mogen de inkomsten die zij of andere ACN vertegenwoordigers verdienen, niet bespreken, noch mogen zij enige beweringen doen met betrekking tot de inkomsten die een vertegenwoordiger mogelijk zou kunnen hebben in Tsjechië of Hongarije. Vertegenwoordigers mogen wel het tijdschrift Success from Home, de ACN Opportunity Dual Disc of de websites van ACN laten zien om getuigenissen van ACN vertegenwoordigers te presenteren; deze materialen mogen echter niet worden uitgedeeld aan potentiële vertegenwoordigers.
  • Vertegenwoordigers mogen geen aanbod doen of impliceren voor wat betreft extra inkomsten of andere incentives, financieel of anderszins, indien iemand in deze markten besluit zich bij hun team te voegen. Daarnaast mogen vertegenwoordigers geen toezeggingen doen om extra vertegenwoordigers toe te voegen aan de downline van een prospect of beloftes doen dat zij de persoon zullen helpen om een bepaalde positie te bereiken.

Product- en dienstenaanbod:

  • Er is nog geen definitieve beslissing genomen rondom het product- en dienstenaanbod en het tijdstip waarop deze diensten zullen worden geïntroduceerd. Er kan dan ook geen toezegging worden gedaan wanneer ACN haar producten en diensten in deze markten zal gaan aanbieden. ACN is momenteel van plan digitale telefonie, vaste telefonie en mobiele telefonie aan te bieden, hetzij op het moment van introductie, hetzij binnen 3 tot 6 maanden vanaf de pre-launchdatum. Er mogen geen andere beloftes of aankondigingen worden gedaan over producten en diensten die beschikbaar zullen zijn in Tsjechië of Hongarije.
  • Daar het product- en dienstenaanbod nog niet definitief is bepaald, heeft ACN bovendien het compensatieschema voor Tsjechië en Hongarije niet samengesteld.

Personen die woonachtig zijn in Tsjechië en Hongarije mogen de internationale conventie van ACN in Barcelona, Spanje, als gast bijwonen.

ACN wenst de integriteit van het bedrijf te waarborgen en zich voor te bereiden op een succesvolle introductie in deze landen in 2011. Wij zijn dan ook bereid disciplinaire maatregelen te nemen tegen vertegenwoordigers van ACN die deze regels schenden of toekomstige vertegenwoordigers in deze landen te weigeren indien zij deze regels schenden.

Klik hier voor deze richtlijnen in het Tsjechisch
Klik hier voor deze richtlijnen in het Hongaars

Service van ACN Europe
Wij maken gebruik van permission marketing. Als u deze e-mailberichten niet wilt ontvangen, gaat u naar MijnACN. Daar klikt u bovenaan de pagina op Voorkeuren en vervolgens op ACN in Action (aan de linkerzijde van de pagina). Verwijder de vinkjes bij het land/de landen waarvoor u geen ACN in Actions meer wilt ontvangen en klik op Indienen. U staat voor het (de) betreffende land(en) dan niet langer op onze mailinglist.

Om te voorkomen dat dit bericht en andere belangrijke e-mailberichten van ACN worden geweigerd door uw SPAM-filter of in de map met ongewenste post terechtkomen, voegt u het e-mailadres acnnewsupdate@acnemail.com toe aan uw adresboek.

© 2011, ACN Europe B.V.