03.03.2011
Dansk Deutsch English Español Français Italiano Nederlands Norsk Polski Português Suomi Svenska

Důležitá pravidla pro vstup na mezinárodní trhy

Další fáze vstupu ACN na mezinárodní trhy – Česká republika a Maďarsko

ACN tímto s potěšením oznamuje novou fázi vstupu na mezinárodní trhy do České republiky a Maďarska. Naší prioritou je zajistit, aby zahájení působení ACN proběhlo úspěšně, a vy nám můžete pomoci tento cíl uskutečnit!

ACN zahájí v druhé polovině března před uvedením svých služeb na tyto trhy přípravnou fázi. Během přípravné fáze se k ACN budou moci připojit zástupci, kteří podepíší smlouvu pro nezávislé zástupce a zapojí se do podnikatelské příležitosti ACN. Na níže uvedeném seznamu naleznete důležitá pravidla, kterými je nutné se na těchto trzích před přípravnou fází řídit. Pravidla byla stanovena tak, aby chránila ACN a naše nezávislé zástupce. Jakékoli jejich porušení bude tudíž považováno za přímé porušení směrnic a postupů ACN.

Role stávajících zástupců ACN:

  • Stávající zástupci ACN mohou pořádat se svými kontakty v České republice a Maďarsku menší schůze (nanejvýš 5 účastníků) na libovolném místě konání.
  • Stávající zástupci ACN mohou pořádat webináře a konferenční hovory s až 25 zájemci, kteří se předtím zúčastnili menší osobní schůze. Cílem těchto webinářů a konferenčních hovorů je poskytovat zájemcům aktuální informace o rozšiřování aktivit ACN.
  • Osobní schůze, webináře a konferenční hovory musejí být zaměřeny výhradně na obchodní aktivity ACN ve 21 zemích, v nichž v současnosti působí, případně sloužit ke sdělování informací o České republice nebo Maďarsku poskytnutých písemně samotnou společností ACN.
  • Prezentující na všech osobních schůzích, při webinářích a konferenčních hovorech musejí být stávající nezávislí zástupci ACN. Fyzické osoby s trvalým pobytem na území České republiky a Maďarska nesmějí cokoli prezentovat.
  • Před začátkem přípravné fáze zástupci nesmějí požadovat, aby kdokoli podepisoval jakoukoli smlouvu nebo se zavazoval, že se jako potenciální zájemce stane spolupracovníkem ACN v rámci jeho/její či kterékoli jiné skupiny. Dále se občané České republiky a Maďarska před přípravnou fází nebudou moci stát zástupci v jiném státě, na jehož území ACN provozuje svou činnost. ACN doporučuje zástupcům, aby pracovali pod záštitou osoby, která je se společností ACN seznámila; každý zástupce si ovšem ve chvíli, kdy se zapojí do činnosti ACN, může svého sponzora zvolit sám.
  • Zástupci by měli prezentovat program ACN Opportunity a neměli by jakkoli prosazovat, aby se někdo stal členem jejich týmu na úkor jiné skupiny zástupců ACN. Takováto činnost bude považována za nekalý nábor a bude mít za následek disciplinární řízení, které povede k ukončení spolupráce.

Marketingová pravidla závazná před přípravnou fází:

  • Před přípravnou fází nesmějí být pořádány žádné veřejné schůze, nesmí probíhat ani nábor zástupců z řad neznámých osob a v žádném případě nesmějí probíhat reklamní kampaně v jakékoli podobě, včetně reklamy na internetových stránkách nebo zpráv na sociálních sítích.
  • K propagaci ACN na těchto trzích nesmějí být použity žádné materiály připravené zástupci, včetně veškerých internetových stránek. Na trzích, na kterých ACN v současnosti působí, mohou být k prezentování programu ACN Opportunity používány pouze materiály vytvořené ACN. Je odpovědností prezentujícího, aby vysvětlil, že se příležitosti pro podnikání z domova a nabídky produktů a služeb ACN mohou v rámci těchto trhů lišit.
  • K propagaci ACN či nadcházející prezentace nesmějí být používány hromadné e-maily. Zástupci mohou zasílat e-maily pouze adresátům, kteří se zúčastnili osobního setkání.
  • Zástupci ACN nesmějí hovořit o příjmu, který oni, případně jiní zástupci ACN, mají, ani vyslovovat názor na výši příjmu, který by zástupce v České republice nebo Maďarsku potenciálně mohl získat. Zástupci smějí používat časopis Success from Home, duální disk s programem ACN Opportunity nebo internetové stránky ACN, aby zprostředkovali reference zástupců ACN. Tyto materiály však nesmějí být poskytovány potenciálním zástupcům.
  • Zástupci nesmějí nabízet vedlejší příjem ani další pobídky finanční nebo jiné povahy k tomu, aby kohokoli přesvědčili, aby se stal členem jejich týmu, a nesmějí ani cokoli v tomto smyslu naznačovat. Kromě toho se zástupci nemohou zavazovat k tomu, že se k downline potenciálního zástupce připojí další zástupci, ani by neměli slibovat, že dotyčné osobě pomohou dosáhnout určité pozice.

Nabídka produktů a služeb:

  • Zatím nebyla definitivně stanovena nabídka produktů a služeb a časový plán zahájení poskytování těchto služeb, a proto není možné zaručit, kdy ACN začne své produkty a služby na uvedených trzích nabízet. ACN v současnosti plánuje nabízet služby v oblasti digitálních telefonů, pevných telefonních linek a mobilních telefonů buď při zahájení činnosti na uvedených trzích, nebo v průběhu 3 až 6 měsíců během přípravné fáze. Je zakázáno hovořit o dalších závazcích a poskytovat sdělení týkající se produktů či služeb, které budou nabízeny v České republice nebo Maďarsku.
  • Navíc vzhledem k tomu, že dosud nebyly stanoveny produkty a služby pro dané trhy, ACN zatím nemá připravený Plán odměn platný pro Českou republiku a Maďarsko.

Fyzické osoby s trvalým pobytem na území České republiky a Maďarska se mohou zúčastnit mezinárodní konference ACN pořádané ve španělské Barceloně jako hosté.

ACN chce zajistit integritu společnosti a připravit ji v roce 2011 na úspěšný vstup na trh v nových zemích. Z tohoto důvodu jsme připraveni podniknout disciplinární kroky vůči zástupcům ACN, kteří tato pravidla poruší, a případně zrušit spolupráci se zájemci o pozici zástupce v těchto zemích, kteří se nebudou stanovenými pravidly řídit.

Maďarskou verzi těchto pravidel naleznete zde

Služby ACN Europe
ACN praktikuje marketing se svolením. Pokud si nepřejete, aby vám tyto e-mailové zprávy byly zasílány, přejděte do sekce Nastavení, kterou naleznete na horní navigační liště na stránkách MyACN. Poté klikněte na ACN in Action (na navigační liště vlevo) a odstraňte znaménka u zemí, které chcete vynechat, a odešlete nastavení. Tímto budete odepsáni ze seznamu adresátů.

Pokud nechcete, aby tento a další důležité e-maily, které jste si od ACN vyžádali, nezamítal váš filtr SPAMU nebo nebyly ukládány do „nevyžádané pošty“, stačí jednoduše přidat naši adresu (acnnewsupdate@acnemail.com) do vašeho adresáře.

© 2011, ACN Europe B.V.