03.03.2011
Dansk Deutsch English Español Français Italiano Nederlands Norsk Polski Português Suomi Svenska

Fontos útmutató a nemzetközi bővítéshez

A Cseh Köztársaság és Magyarország az ACN nemzetközi bővítésének új szakaszában

Az ACN örömmel jelenti be a nemzetközi bővítés új szakaszát a Cseh Köztársaságban és Magyarországon. Célunk, hogy üzleti tevékenységünket sikeresen beindítsuk – és ennek megvalósításában Ön is részt vállalhat!

Az ACN a fenti piacokon bevezetendő szolgáltatások megkezdése előtt pre-launch (indulást megelőző) időszakot indít. A pre-launch időszakban a Képviselők kitölthetik a Független Képviselői Megállapodást és csatlakozhatnak az ACN üzleti lehetőségéhez. Az alábbiakban található néhány olyan fontos útmutató, amelyet a pre-launch időszakában érdemes figyelembe venni az új piacokon. Az útmutató célja az ACN vállalat és Független Képviselőink védelme; ezért bármely alábbi előírás sérelme az ACN Szabályzat közvetlen megszegésének minősül.

A jelenlegi ACN Képviselők szerepe:

  • A jelenlegi ACN Képviselők (max. 5 fős) személyes, kicsoportos találkozókat szervezhetnek kapcsolattartóikkal a Cseh Köztársaságban és Magyarországon, a találkozó helyszínétől függetlenül.
  • A jelenlegi ACN Képviselők webináriumokat és konferenciabeszélgetéseket rendezhetnek maximum 25 olyan személy részvételével, aki korábban már részt vett személyes, kicsoportos találkozón. A webináriumok és beszélgetések célja naprakész információk nyújtása az érdeklődők részére az ACN bővítéséről.
  • A személyes találkozók, webináriumok vagy konferenciabeszélgetések alkalmával csak azt lehet ismertetni, hogy az ACN milyen tevékenységet fejt ki jelenleg 21 országban, vagy azokat az információkat lehet előadni a Cseh Közársaságról vagy Magyarországról, amelyeket az ACN Vállalat irodája írásban megadott.
  • A személyes találkozók, webináriumok és konferenciabeszélgetések előadói jelenleg csak az ACN Független Képviselői lehetnek. Cseh köztársaságbeli és magyarországi lakosok számára szigorúan tiltott előadások tartása bármely formában.
  • A pre-launch időszak kezdetét megelőzően a Képviselők nem kérhetik, hogy az adott személy bármely megállapodást aláírjon vagy kötelezettséget vállaljon arra, hogy a Képviselők csoportjába vagy egy másik meghatározott csoportba belépve csatlakozzon az ACN-hez. Ezenkívül cseh köztársaságbeli és magyarországi lakosok nem válhatnak Képviselővé olyan országban, ahol az ACN a pre-launch időszakot megelőzően már kifejti üzleti tevékenységét. Az ACN javasolja, hogy a Képviselőket az a személy szponzorálja, aki bemutatta nekik az ACN-t; mindazonáltal minden új, Független Képviselő szabadon választhatja meg szponzorát, amikor az ACN-hez csatlakozik.
  • A Képviselők csak az ACN Lehetőséget mutassák be, és semmilyen körülmények között ne ösztönözzenek senki arra, hogy más ACN Képviselői csoport helyett az ő csoportjukhoz csatlakozzon. Az ilyen lépés keresztvonali toborzásnak minősül, amely fegyelmi eljárást, és akár a tevékenység megszüntetését eredményezi.

Pre-Launch időszakot megelőző marketing előírások:

  • A pre-launch időszakot megelőzően nem megengedett nyilvános találkozók szervezése, Képviselők „hideg piaci” toborzása és a reklámozás bármely formája, beleértve weboldalakat vagy közösségi oldalakon megjelent hirdetményeket.
  • Az új piacokon nem használhatók fel Képviselők által készített anyagok (bármely típusú weboldalt beleértve) az ACN promóciójához. Csak az ACN által elkészített anyagok használhatók fel az ACN Lehetőség ismertetésére az ACN jelenlegi piacain. Az előadó felelőssége felvilágosítást adni arról, hogy az otthonról végezett ACN üzlet lehetősége, valamint az ajánlott termékek és szolgáltatások eltérőek lehetnek az új piacokon.
  • Nem küldhető email dömping az ACN vállalat vagy közelgő bemutatók népszerűsítésére. A Képviselők csak azoknak küldhetnek emailt, akik már részt vettek személyes találkozón.
  • Az ACN Képviselők nem beszélhetnek saját jövedelmük vagy más ACN Képviselők jövedelmének összegéről, és azt sem említhetik meg, hogy a Képviselők milyen potenciális jövedelemre tehetnek szert a Cseh Köztársaságban vagy Magyarországon. A Képviselők felhasználhatják a Success from Home magazint, az ACN Lehetőség CD/DVD-t vagy az ACN weboldalait az ACN Képviselők ajánlásainak bemutatására; ezeket az anyagokat azonban nem terjeszthetik a potenciális Képviselők felé.
  • A Képviselők nem ajánlhatnak fel nyíltan vagy burkoltan kiegészítő jövedelmet vagy más – pénzbeli vagy egyéb – ösztönzést, ha a fenti piacokon valaki a csoportjukhoz csatlakozik. Ezenkívül a Képviselők nem vállalhatnak kötelezettséget arra, hogy további Képviselőket biztosítsanak jelöltjük alsóvonalához, és nem ígérhetnek segítséget az adott személynek egy bizonyos pozíció eléréséhez.

Termékek és szolgáltatások ajánlása:

  • Még nem született végleges döntés arról, hogy mely termékek és szolgáltatások és mikor lesznek bevezetve, ezért nem vállalható kötelezettség a termékek és szolgáltatások ACN általi bevezetésének időpontjára a fenti piacokon. Az ACN jelenleg digitális, vezetékes és mobil telefonszolgáltatás bevezetését tervezi vagy az induláskor, vagy a pre-launch időszakot követő 3-6 hónapon belül. Semmiféle egyéb kötelezettség nem vállalható vagy kijelentés nem tehető a Cseh Köztársaságban vagy Magyarországon bevezetendő termékekre vagy szolgáltatásokra vonatkozóan.
  • Ezenkívül, mivel még nem született végleges döntés a termékekről és szolgáltatásokról, az ACN még nem készítette el a Kompenzációs Tervet a Cseh Köztársaság vagy Magyarország részére.

Cseh köztársaságbeli és magyarországi lakosok a spanyolországi Barcelonában megrendezendő Nemzetközi ACN Kongresszust vendégként látogathatják.

Az ACN célja a vállalat tisztességének megőrzése és a sikeres indulás előkészítése a fenti két országban 2011-ben. Ezért készek vagyunk fegyelmi lépéseket tenni minden olyan ACN Képviselővel szemben, aki a fenti szabályokat megszegi, vagy eltiltani a leendő Képviselőket a tevékenység végzésétől a fenti országokban, amennyiben az említett szabályokat megszegik.

Kattintson ide a magyar útmutatóért!

ACN Europe szolgáltatás
Marketingtevékenységünk az Ön jóváhagyásán alapul. Ha nem kívánja megkapni ezeket az email üzeneteket, kérjük, menjen a MyACN felső navigációs sorában található Preferenciák rovatra, kattintson az ACN in Action gombra (baloldai navigációs sáv), törölje a jelölést a kívánt ország vagy országok mellől, majd kattintson a küldés gombra. Ezzel törli nevét a címzetteink listájáról.

Ha azt szeretné, hogy a fenti üzeneteket és egyéb fontos, Ön által kért ACN emaileket ne utasítsa el az Ön SPAM szűrője vagy azok ne kerüljenek a "levélszemét" mappába, egyszerűen helyezze feladó címünket (acnnewsupdate@acnemail.com) saját címjegyzékébe.

© 2011, ACN Europe B.V.