02.05.2016
Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands
Norsk Polski Português Svenska
Shake-It! Vanilj-kampanjen har förlängts

Tack vare en framgångsrik Shake-It! Vanilj-kampanj förra månaden har vi bestämt oss för att fortsätta kampanjen under maj månad! Köp en låda Shake-It! Vanilj så får du en andra låda helt gratis!

Det här erbjudandet är exklusivt tillgängligt för ACN:s IBO:er, men så länge lagret räcker finns ingen gräns för antal lådor som varje IBO kan beställa.

Provexemplar

Varje låda med Shake-It! innehåller 21 påsar som passar perfekt att dela ut som provexemplar till potentiella kunder Om du inte själv har provat Shake-It! i vaniljsmak ännu rekommenderar vi att du testar nu och blir en produkt av produkten! Välj specialerbjudandet för Shake-It! i vaniljsmak på Benevitashemsida för att ta del av detta exklusiva erbjudande.

Klicka på bilden nedan för att se kampanjen.

Ytterligare information

Det här erbjudandet gäller exklusivt för ACN:s Independent Business Owners och kan inte beställas av slutkunder.

AV kommer endast att tilldelas för varje låda som köps (inget AV för gratislådan).

Det här erbjudandet gäller endast nya beställningar under maj 2016 så länge lagret räcker

En tjänst från ACN Europe
Vi bedriver samtyckesbaserad marknadsföring. Om du inte vill få dessa e-postmeddelanden går du till avsnittet Inställningar som finns överst i IBO Back Office, klickar på ACN in Action (till vänster), avmarkerar de länder du inte vill ta med och klickar sedan på Skicka. Du tas då bort från vår mottagarlista.

Lägg in vår avsändaradress (acnnewsupdate@acnemail.com) i din adressbok för att förhindra att detta och andra viktiga ACN-meddelanden blockeras av ditt skräppostfilter eller läggs i skräppostmappen.

© 2016, ACN Europe B.V.