02.05.2016
Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands
Norsk Polski Português Svenska
Vanilla Shake-It!-kampanje utvidet

Grunnet suksessen forrige måneds Vanilla Shake-It!-kampanje hadde, har vi bestemt oss for å fortsette i mai! Kjøp en boks Vanilla Shake-It! og få den andre boksen gratis!

Denne kampanjen gjelder kun for ACN IBO-er, men det er ingen grense på antallet bokser IBO-er kan bestille, så lenge det er på lager.

Utdelingsprøver

Hver boks med Shake-It! inneholder 21 individuelle poser, så de er perfekte å dele ut som prøver til dine potensielle kunder. Hvis du ikke har prøvd Vanilla Shake-It! ennå; prøv det selv og bli et produkt av produktet! Velg den spesielle Vanilla Shake-It!-kampanjen på Benevita-nettsiden for å benytte deg av dette eksklusive tilbudet

Klikk på bilde nedenfor for å se tilbudet.

Flere opplysninger

Denne kampanjen er kun tilgjengelig for ACNs uavhengige forretningseiere og kan ikke bestilles av detaljkunder.

BV vil kun bli allokert for hver boks som kjøpes (ingen BV med den gratis boksen).

Denne kampanjen gjelder nye ordre i mai 2016, kun så lenge beholdningen rekker.

Tjeneste fra ACN Europe
Vi praktiserer markedsføring med tillatelse. Hvis du ikke ønsker å motta disse e-postvarslene, gå til Preferanser-delen som du finner i det øverste navigasjonsfeltet på IBO Back Office, klikk på ACN i action (naviger til venstre), fjern avkryssingene på alle land du vil utelate og klikk deretter på Send inn. Dette vil fjerne deg fra mottakerlisten.

For å forhindre dette og at andre viktige ACN-e-poster du har bedt om blir avvist av søppelfilteret eller rutet til "søppelpost"-mappen din, bare legg til "Fra"-adressen (acnnewsupdate@acnemail.com) til din adressebok.

© 2016, ACN Europe B.V.