02.05.2016
Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands
Norsk Polski Português Svenska
Shake-It! Vanille promotie verlengd!

Vanwege het grote succes van de Shake-It! Vanille promotie van afgelopen maand hebben we besloten dat de promotie ook geldt in mei! Koop een doos Shake-It! Vanille en u krijgt een tweede doos gratis!

Deze aanbieding is exclusief voor IBO's van ACN, en zolang de voorraad strekt is er geen beperking op het aantal dozen dat IBO's kunnen bestellen.

Deel samples uit

Iedere doos Shake-It! bevat 21 losse zakjes. Ze zijn dus perfect om uit te delen als samples aan uw toekomstige klanten. Als u Shake-It! Vanille nog niet heeft getest, probeer het dan zelf en word een product van het product! Selecteer de speciale Shake-It! Vanille-aanbieding op de Benevita-website om te profiteren van deze exclusieve aanbieding.

Klik op de afbeelding hieronder om de aanbieding te bekijken.

Meer gegevens

Deze aanbieding is exclusief beschikbaar voor Independent Business Owners van ACN en kan niet worden besteld door klanten.

De BV wordt alleen toegewezen voor elke gekochte doos (dus geen BV voor de gratis doos).

Deze aanbieding geldt voor nieuwe bestellingen in de maand mei 2016 en alleen zolang de voorraad strekt.

Service van ACN Europe
Wij maken gebruik van permission marketing. Als u deze e-mailberichten niet wilt ontvangen, gaat u naar IBO Back Office. Daar klikt u bovenaan de pagina op Voorkeuren en vervolgens op ACN in Action (aan de linkerzijde van de pagina). Verwijder de vinkjes bij het land/de landen waarvoor u geen ACN in Actions meer wilt ontvangen, en klik op Indienen. U staat voor het (de) betreffende land(en) dan niet langer op de mailinglist.

Om te voorkomen dat dit bericht en andere belangrijke e-mailberichten van ACN worden geweigerd door uw SPAM-filter of in de map met ongewenste post terechtkomen, voegt u het e-mailadres acnnewsupdate@acnemail.com toe aan uw adresboek.

© 2016, ACN Europe B.V.