02.05.2016
Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands
Norsk Polski Português Svenska
Vanilje Shake-It!-kampagnen forlænges

Takket være Vanilje Shake-It!-kampagnens store succes i sidste måned, har vi besluttet os for at forlænge kampagnen i maj måned! Køb en boks med Vanilje Shake-It!, så får du en anden boks med i købet helt gratis!

Tilbuddet gælder udelukkende ACN's IBO'er, men der er ingen begrænsning for, hvor mange bokse hver IBO må bestille, så længe lager haves.

Smagsprøver til uddeling

Hver boks med Shake-It! indeholder 21 poser, så de egner sig perfekt som smagsprøver til potentielle kunder. Har du endnu til gode at prøve Shake-It! med vaniljesmag? Prøv det selv, og bliv den perfekte ambassadør for produktet. Gå ind på Benevitas hjemmeside, og benyt dig af dette eksklusive specialtilbud på Shake-It! med vaniljesmag

Klik på billedet nedenfor for at se tilbuddet.

Øvrige oplysninger

Tilbuddet gælder udelukkende ACN’s Independent Business Owners og kan ikke benyttes af detailkunder.

FV tildeles kun for købte æsker (gratis æsker udløser ikke FV).

Tilbuddet gælder nye ordrer i maj 2016, eller så længe lager haves

En tjeneste under ACN Europe
Vi udøver markedsføring med tilladelse. Hvis du ikke ønsker at modtage disse e-mails, skal du gå til afsnittet Indstillinger, som du finder i navigationslinjen øverst under IBO Back Office. Klik på ACN in Action (i venstre side), fravælg de lande, du ønsker at udelade, og klik på Send. Derved bliver du fjernet fra vores modtagerliste.

For at undgå, at denne og andre vigtige e-mails fra ACN, som du har bedt om at modtage, bliver afvist af dit SPAM-filter eller dirigeret til din mappe med "junk-mail", skal du blot føje vores afsenderadresse (acnnewsupdate@acnemail.com) til din adressebog.

© 2016, ACN Europe B.V.