02.05.2016
Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands
Norsk Polski Português Svenska
Meghosszabbítottuk a vaníliás Shake-It! promóciót

A vaníliás Shake-It! promóció múlt havi sikerének eredményeképpen úgy döntöttünk, hogy májusban is folytatjuk az akciót! Vásároljon egy doboz vaníliás Shake-It! terméket, és a második dobozt ingyen kapja!

Ez az akció kizárólag Független ACN Vállalkozókra érvényes, azonban a megrendelt dobozok száma nincs korlátozva, Ön a készlet erejéig rendelhet.

Osszon szét mintákat

A Shake-It! dobozonként 21 tasakot tartalmaz, amelyek mintaként is átadhatók a leendő ügyfeleknek. Ha még nem próbálta ki a vaníliás Shake-It! elixírt, kóstolja meg, és váljon a termék termékévé! Vegye igénybe a Benevita weboldalon meghirdetett különleges, vaníliás Shake-It! akciót, és használja ki ezt az exkluzív ajánlatot!

Kattintson az alábbi képre a promóció megtekintéséhez.

További információk:

Az akció kizárólag Független ACN Vállalkozókra érvényes, kiskereskedelmi ügyfelek nem rendelhetnek az akció keretében.

A BV összeg csak a megvásárolt dobozokra érvényes (az ingyenes dobozokra nem).

Az akció a 2016 májusában benyújtott, új rendeléseket foglalja magában, a készlet erejéig.

Az ACN európai szolgáltatása
Marketingtevékenységünk az Ön jóváhagyásán alapul. Ha nem kívánja megkapni ezeket az e-mail üzeneteket, kérjük, lépjen a Független Vállalkozói Webiroda felso navigációs sorában található Preferenciák rovatra, kattintson az ACN in Action gombra (bal oldali navigációs sáv), törölje a jelölést a kívánt ország vagy országok mellol, majd kattintson a Küldés gombra. Ezzel törli nevét a címzettek listájáról.

Ha azt szeretné, hogy a fenti üzeneteket és egyéb fontos, Ön által kért ACN e-maileket ne utasítsa el az Ön SPAM szuroje vagy azok ne kerüljenek a "levélszemét" mappába, egyszeruen helyezze a feladó címét (acnnewsupdate@acnemail.com) saját címjegyzékébe.

© 2016, ACN Europe B.V.