2016.01.29
  Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands
Norsk Polski Português Svenska  
ACN:s affärsmöjlighet har uppgraderats!

Med start från 1 februari 2016 gör vi ett antal finjusteringar
i ACN:s affärsmöjlighet. Du kan läsa om dessa ändringar nedan!

Kvalifikationsändringar
Från och med 1 februari 2016 är de nya kvalifikationskraven för en kvalificerad Team Trainer 6 900 SEK i PAV. Kvalifikationskraven för en Executive Team Trainer är 9 200 SEK i GAV. Kompensationsplanen har uppdaterats, så att den återspeglar dessa ändringar. Kvalifikationskraven för att bibehålla sin position förblir oförändrade för alla positioner.

Produktpaket
Från och med 1 februari 2016 ökar vi den Affärsvolym (AV) som tilldelas varje typ av produktpaket. Det Verksamhetsbyggande Produktpaketet ökar till 6 900 SEK AV (från 5 600 SEK AV), medan det Grundläggande Produktpaketet går upp till 3 200 SEK AV (från 2 800 SEK AV). Detta betyder att när en ny IBO köper ett Verksamhetsbyggande Produktpaket blir vederbörande omedelbart en kvalificerad Team Trainer och kan därmed få provisioner för den nivån.

Paketpriser
Dessutom ändras priset på de Verksamhetsbyggande Produktpaken till 6 050 SEK (exklusive moms), och de Grundläggande Produktpaketen kommer att kosta 3 250 SEK (exklusive moms). Om en ny IBO beställer sitt produktpaket samtidigt som de går med i ACN sparar de 450 SEK.

Nya IBO:er
Team Trainer: En Team Trainer (450 SEK) har 30 dagar på sig att slutföra sin beställning av ett produktpaket. Efter 30 dagar går det inte längre att beställa ett produkpaket. En Team Trainer som inte är kvalificerad kan inte aktivera sin ACN Onlineshop förrän han/hon är kvalificerad.

Om en Team Trainer köper ett Grundläggande Produktpaket kan de inte uppgradera genom att köpa ett annat produktpaket. Istället måste de uppnå en tillräcklig PAV för att nå positionen som kvalificerad Team Trainer (6 900 SEK i PAV).

Kvalificerad Team Trainer: Om en IBO beställer ett Verksamhetsbyggande Produktpaket blir han/hon omedelbart en KTT, då kvalifikationskraven för den positionen uppfylls.

Klicka här för fullständig information om regler angående kvalifikationer och bibehållande av position.

Befintliga IBO:er
Det går snart inte att beställa ett produktpaket! En IBO som inte ännu har kvalificerat sig och önskar beställa ett produktpaket har fram till 31 mars 2016 att dra nytta av detta engångserbjudande. Produktpaketen går att köpa för 5 600 SEK eller 2 800 SEK (exklusive moms), beroende på val av paket. Efter 31 mars går det inte längre att beställa ett produkpaket. Produkpaketen är utformade för att kick-starta en ACN-verksamhet genom att ge IBO:er en serie Aluminé- och/eller Benevita-produkter, som kan användas som prover, för personligt bruk eller för försäljning för att göra en vinst.

ACN Onlineshop
Som tidigare nämnts kan en ny IBO aktivera sin personligt anpassade ACN Onlineshop, när han/hon blir en Kvalificerad Team Trainer (eller når en position över KTT). Onlineshoppen är ett ytterst viktigt verktyg för att få kunder till verksamheten, vilket är ännu en anledning för en ny IBO att välja att sätta igång sin verksamhet som en KTT. IBO:er som gått med i ACN före 1 februari kommer även i fortsättning ha tillgång till sin personligt anpassade Onlineshop, oavsett nuvarande position.

Provisioner
ACN:s kompensationsplan får ännu en förbättring! ACN placerar mer pengar på provisionssidan av kompensationsplanen, med start 1 mars. Se till att föranmäla dig till det kommande konventet i Barcelona, för att få reda på mer om dessa spännande förbättringar och om hur de kommer att gagna din verksamhet!

Om du inte har beställt ett produktpaket än bör du göra det nu, innan det är för sent. Du beställer genom att klicka på länken ”Köp paket idag”, under avsnittet Min verksamhet till vänster på startsidan i IBO Back Office.

 

 
 

En tjänst från ACN Europe
Vi bedriver samtyckesbaserad marknadsföring. Om du inte vill få dessa e-postmeddelanden går du till avsnittet Inställningar som finns överst i IBO Back Office, klickar på ACN in Action (till vänster), avmarkerar de länder du inte vill ta med och klickar sedan på Bekräfta. Du tas då bort från vår mottagarlista.

Lägg in vår avsändaradress (acnnewsupdate@acnemail.com) i din adressbok för att förhindra att detta och andra viktiga ACN-meddelanden blockeras av ditt skräppostfilter eller läggs i skräppostmappen.

© 2015, ACN Europe B.V.