29.01.2016
  Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands
Norsk Polski Português Svenska  
Bővítettük az ACN Lehetőséget!

2016. február 1-től az alábbi formában újítjuk meg
az ACN Lehetőséget!

Kvalifikációs változások
2016. február 1-től a Qualified Team Trainer szint eléréséhez 225,000 Ft PBV (személyes üzleti forgalom) szükséges. Az Executive Team Trainer szint előírása 300,000 Ft GBV (Csoportos Üzleti Forgalom). A Kompenzációs Tervet a fenti változásoknak megfelelően módosítottuk. A kvalifikáció fenntartására vonatkozó előírások minden szinten változatlanok maradnak.

Termékcsomagok
2016. február 1-től megemeljük az egyes termékcsomag típusokhoz tartozó Üzleti Forgalmat (BV). Az üzletépítő termékcsomagok BV értéke 225,000 Ft-ra emelkedik (a korábbi 180,000 Ft BV-ről), az alapcsomagok BV értéke pedig 105,000 Ft lesz (a korábbi 90,000 Ft BV helyett). Ez azt jelenti, hogy ha egy új Független Vállalkozó üzletépítő csomagot vásárol, azonnal megszerzi a Qualified Team Trainer szintet, és jogosulttá válik az adott szint után járó jutalékokra.

A csomagok ára
Az üzletépítő csomag új ára 195,000 Ft (+ áfa), az alapcsomagé pedig 105,000 Ft (+ áfa). Ha egy új FV akkor rendel termékcsomagot, amikor az ACN-hez csatlakozik, megtakarít 15,000 forintot.

Új Vállalkozók
Team Trainer: Team Trainer szinten (15,000 Ft) 30 napon belül lehet termékcsomagot rendelni. 30 napot követően már nem rendelhető termékcsomag. Team Trainer Vállalkozók csak a kvalifikációt követően aktiválhatják az Online Shopot.

Ha a Team Trainer alapcsomagot vásárol, nem léphet szintet újabb termékcsomag vásárlásával, hanem elegendő PBV értéket kell gyűjtenie a Qualified Team Trainer szint eléréséhez (225,000 Ft PBV).

Qualified Team Trainer: Ha egy Vállalkozó üzletépítő csomagot rendel, azonnal QTT pozícióba kerül, mivel eleget tesz a QTT szint kvalifikációs előírásának.

Kvalifikációszerzéssel és a szintek fenntartásával kapcsolatos további információkért kérjük, kattintson ide.

Aktív Vállalkozók
Hamarosan lejár a termékcsomagrendelés határideje! Ha egy aktív Vállalkozó még nem szerzett kvalifikációt és termékcsomagot szeretne rendelni, 2016. március 31-ig használhatja ki ezt az egyszeri ajánlatot! 180,000 Ft vagy 90,000 Ft (+ áfa) értékű csomag választható. Március 31. után már nem lehet termékcsomagot rendelni. Az ACN üzlet gyors indítását biztosító termékcsomagok az Aluminé és/vagy Benevita termékek széles skáláját kínálják, amelyek felhasználhatók személyesen, mintaként szétoszthatók a leendő ügyfelek között vagy kiskereskedelmi árréssel továbbértékesíthetők.

Online Shop
Amint tehát egy új Vállalkozó eléri a Qualified Team Trainer (vagy afeletti) szintet, aktiválhatja a személyes Online Shopját. Az Online Shop nagymértékben megkönnyíti az ügyfélszerzést, ezért érdemes minden új Vállalkozónak már a legelején QTT szinten kezdeni az üzletet. A február 1. előtt kezdő Vállalkozók a jelenlegi szintjüktől függetlenül, továbbra is elérhetik személyes Online Shopjukat.

Jutalékok
Az ACN Kompenzációs Tervét is finomhangoltuk! Az ACN március 1-től megemeli a Kompenzációs Terv jutalékösszegeit. Már most regisztráljon a közelgő Barcelonai Konferenciára, ahol megtudhatja, hogy milyen változásokat vezettünk be és azok hogyan segítik az Ön üzletét!

Ha még nem rendelt termékcsomagot, ne késlekedjen, rendelje meg most! Ehhez kattintson a "Vásároljon csomagot ma" hivatkozásra, amely a FV Webiroda Üzletem rovatának a bal oldalán található.

 

 
 

Az ACN európai szolgáltatása
Marketingtevékenységünk az Ön jóváhagyásán alapul. Ha nem kívánja megkapni ezeket az e-mail üzeneteket, kérjük, lépjen a Független Vállalkozói Webiroda felső navigációs sorában található Preferenciák rovatra, kattintson az ACN in Action gombra (bal oldali navigációs sáv), törölje a jelölést a kívánt ország vagy országok mellől, majd kattintson a Küldés gombra. Ezzel törli nevét a címzettek listájáról.

Ha azt szeretné, hogy a fenti üzeneteket és egyéb fontos, Ön által kért ACN e-maileket ne utasítsa el az Ön SPAM szűrője vagy azok ne kerüljenek a "levélszemét" mappába, egyszerűen helyezze a feladó címét (acnnewsupdate@acnemail.com) saját címjegyzékébe.

© 2015, ACN Europe B.V.