29.01.2016
  Dansk Deutsch English Espanol Franc?ais Italiano Magyar Nederlands
Norsk Polski Portugese Svenska  
ACN-muligheten har blitt oppgradert!

Fra og med 1 februar 2016 implementerer vi en rekke forbedringer
av ACN-muligheten. Les om endringene nedenfor!

Kvalifikasjonsendringer
Den 1. februar 2016 vil de nye kvalifiseringskravene for en Qualified Team Trainer være kr. 6750 PBV. Kvalifikasjonskravet for en Executive Team Trainer vil være kr. 9000 GBV. Kompensasjonsplanen har blitt oppdatert for å ta høyde for disse endringene. Kriteriene for opprettholdelse av kvalifikasjoner forblir uendret for alle posisjoner.

Produktpakker
Vi øker forretningsvolumet (BV) som er allokert til hver type produktpakke fra og med 1. februar 2016. Produktpakken forretningsbygger vil øke til kr. 6750 BV (opp fra kr. 5400 BV), mens Grunnleggende produktpakke vil øke til kr. 3150 BV (opp fra kr. 2700 BV). Dette betyr at nye IBO-er vil bli Qualified Team Trainer umiddelbart når de kjøper en forretningsbyggende produktpakke. I tillegg kan de tjene opp nivåprovisjon.

Pakkepris
I tillegg vil den Forretningsbyggende produktpakkens pris bli endret til kr. 5820 (ekskl. MVA), mens Grunnleggende-produktpakkene vil koste kr. 3120 (ekskl. MVA). Hvis nye IBO-er bestiller produktpakkene samtidig som de blir med i ACN, sparer de kr. 420 ekskl. MVA.

Nye IBO-er
Team Trainer: En Team Trainer ( 420 ekskl. MVA) vil ha 30 dager på seg til å bestille en produktpakke. Etter 30 dager vil det ikke være mulig å bestille en produktpakke. En Team Trainer kan ikke aktivere ACN Online Shop før de er kvalifisert.

Team Trainere som kjøper en Grunnleggende produktpakke, vil ikke kunne oppgradere ved å kjøpe en annen produktpakke. De må i stedet tjene opp nok PBV til å nå posisjonen Qualified Team Trainer(kr. 6750 PBV).

Qualified Team Trainer: IBO-er som bestiller en Forretningsbyggende produktpakke vil bli QTT umiddelbart, da de vil oppfylle kvalifikasjonskravene for denne stillingen.

Klikk her for mer informasjon om kvalifikasjons- og vedlikeholdsregler.

Eksisterende IBO-er
Det er snart for sent å kjøpe en produktpakke! Enhver IBO som ikke har kvalifisert seg enda, og som ønsker å bestille produktpakken, må gjøre dette innen 31. mars for å kunne benytte seg av dette engangstilbudet. De kan kjøpe en produktpakke for kr. 5400 eller kr. 2700 (ekskl. MVA), avhengig av pakken som velges. Etter 31. mars vil det ikke være mulig å bestille en produktpakke. Produktpakker er utformet for å gi en pangstart på ACN-forretningen ved å gi IBO-er en rekke Aluminé- og/eller Benevita-produkter som kan deles ut som prøver, brukes til eget bruk eller selges med fortjeneste.

Online Shop
Som tidligere nevnt vil en ny IBO kunne aktivere sin egen personliggjorte Online Shop så snart de blir Qualified Team Trainer (eller posisjonen over QTT). Online Shop er et svært viktig verktøy en IBO kan bruke til å skaffe kunder til forretningen sin, noe som bare understreker hvorfor en ny IBO bør velge å starte forretningen sin som QTT med en gang- IBO-er som ble med i ACN før 1. februar vil fortsatt ha tilgang til sin Online Shopden, uavhengig av nåværende posisjon.

Provisjon
ACNs kompensasjonsplan blir ytterligere forbedret! ACN spytter enda mer penger inn i provisjonene i kompensasjonsplanen fra og med 1. mars. Pass på å forhåndsregistrere deg til den kommende treningsarrangemente i Barcelona for å høre om alle disse spennende forbedringene og hvordan de vil bedre forretningen din!

Hvis du ikke allerede har bestilt produktpakken din, må du bestille den nå, før det er for sent, ved å klikke på «Kjøp pakke i dag» under Min forretning øverst til venstre på startsiden i IBO Back Office

 

 
 

En tjeneste fra ACN Europe
Vi praktiserer tillatelsesmarkedsføring. Dersom du ikke ønsker å motta disse e-postmeldingene, kan du gå inn på Innstillinger øverst på IBO Back Office, klikke på ACN in Action (på venstre side), fjerne hakene ved landene du ønsker å utelate, og klikke på Send. Dette vil fjerne deg fra mottakerlisten.

For å unngå at denne og andre viktige e-poster fra ACN som du har bedt om, blir avvist av ditt søppelpostfilter eller sendt til din søppelpostmappe, kan du legge Fra-adressen (acnnews@acninc.com) til din adressebok.

© 2015, ACN Europe B.V.