29.01.2016
  Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands
Norsk Polski Português Svenska  
De ACN Opportunity is verbeterd!

Met ingang van 1 februari 2016 zullen wij de ACN Opportunity op een aantal
punten aanpassen. Hieronder leest u meer over deze wijzigingen!

Wijzigingen in kwalificatievereisten
Op 1 februari 2016 bedraagt de nieuwe kwalificatievereiste om gekwalificeerde Team Trainer te worden € 750 PBV. De kwalificatievereiste voor een Executive Team Trainer wordt € 1000 GBV. Het compensatieschema is aangepast aan deze veranderingen. De kwalificatiecriteria voor handhaving blijven voor alle posities ongewijzigd.

Productpakketten
We verhogen het Business Volume (BV) van alle typen productpakketten met ingang van 1 februari 2016. De Business Builder-productpakketten stijgen naar € 750 BV (van € 600 BV), en de Essential-productpakketten naar € 350 BV (van € 300 BV). Dit betekent dat zodra een nieuwe IBO een Business Builder-productpakket koopt, hij onmiddellijk promoveert tot gekwalificeerde Team Trainer en niveaucommissies kan gaan verdienen.

Pakketprijzen
Daarnaast zullen Business Builder-productpakketten € 649 (excl. btw) gaan kosten en de prijs van de Essential-productpakketten wordt € 349 (excl. btw). Als een nieuwe IBO een productpakket aanschaft op het moment dat hij zich aansluit bij ACN bespaart hij € 49.

Nieuwe IBO's
Team Trainer: Een Team Trainer (€ 49) heeft 30 dagen om zijn productpakket te bestellen. Na die 30 dagen is bestelling van een productpakket niet meer mogelijk. Een Team Trainer die niet is gekwalificeerd, kan zijn Online Shop niet openen totdat hij gekwalificeerd is.

Wanneer een Team Trainer een Essential-productpakket bestelt, kan hij niet upgraden door een ander productpakket te kopen. Hij zal voldoende PBV moeten genereren om de positie van gekwalificeerde Team Trainer te bereiken (€ 750 PBV).

Gekwalificeerde Team Trainer: Als een IBO een Business Builder-productpakket bestelt, wordt hij onmiddellijk een QTT, omdat hij voldoet aan de kwalificatievereiste voor die positie.

Voor meer details over de kwalificaties en handhavingsregels klikt u hier.

Bestaande IBO's
De tijd dringt om uw productpakket te bestellen! Bestaande IBO's die nog niet zijn gekwalificeerd en hun productpakket willen bestellen, hebben tot 31 maart 2016 om te profiteren van dit eenmalige aanbod. Zij kunnen een productpakket kopen voor € 600 of € 300 (excl. btw), afhankelijk van het gekozen pakket. Na 31 maart is bestelling van een productpakket niet meer mogelijk. De productpakketten zijn ontwikkeld om de opstart van een ACN organisatie te ondersteunen door IBO's een reeks Aluminé- en/of Benevita-producten aan te bieden die kunnen worden ingezet als monster, voor persoonlijk gebruik of om verkoopwinst te behalen.

Online Shop
Zoals eerder gezegd, zodra een IBO gekwalificeerde Team Trainer wordt (of een positie hoger dan QTT haalt), kan hij zijn persoonlijke Online Shop activeren. De Online Shop is een cruciaal hulpmiddel voor een IBO om klanten te werven voor zijn organisatie - een sterk argument om als IBO uw organisatie meteen als QTT te starten. IBO's die zich voor 1 februari hebben aangesloten bij ACN, houden gewoon toegang tot hun persoonlijke Online Shop, onafhankelijk van hun huidige positie.

Commissies
Het ACN-compensatieschema wordt verder verfijnd! Vanaf 1 maart gaat ACN meer geld investeren in het commissiegedeelte van het compensatieschema. Zorg ervoor dat u zich vooraf inschrijft voor de komende conventie in Barcelona om alles te horen over deze fantastische verbeteringen en hoe uw organisatie daarvan profiteert!

Als u uw productpakket nog niet heeft besteld, doe dat dan nu, voor het te laat is. Log in op IBO Back Office en klik op de link "Koop nu uw pakket", te vinden in het gedeelte Mijn organisatie aan de linkerkant op de startpagina.

 

 
 

Service van ACN Europe
Wij maken gebruik van permission marketing. Als u deze e-mailberichten niet wilt ontvangen, gaat u naar IBO Back Office. Daar klikt u bovenaan de pagina op Voorkeuren en vervolgens op ACN in Action (aan de linkerzijde van de pagina). Verwijder de vinkjes bij het land/de landen waarvoor u geen ACN in Actions meer wilt ontvangen, en klik op Indienen. U staat voor het (de) betreffende land(en) dan niet langer op de mailinglist.

Om te voorkomen dat dit bericht en andere belangrijke e-mailberichten van ACN worden geweigerd door uw SPAM-filter of in de map met ongewenste post terechtkomen, voegt u het e-mailadres acnnewsupdate@acnemail.com toe aan uw adresboek.

© 2015, ACN Europe B.V.