29.01.2016
  Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands
Norsk Polski Português Svenska  
ACN-muligheden er blevet opgraderet!

Fra den 1. Februar 2016 vil vi raffinere
ACN-muligheden, læs om ændringerne herunder!

Kvalifikationsændringer
Den 1. februar 2016 er det nye kvalifikationskrav for en Kvalificeret Team Trainer 5.625 DKK. Kvalifikationskravet for en Executive Team Trainer vil være 7.500 DKK. Kompensationsplanen er blevet ajourført for at reflektere disse ændringer. Kvalifikationskravene for opretholdelse af optjente positioner vil forblive uændrede.

Produktpakker
Vi øger forretningsvolumen (FV) for alle produktpakker fra og med 1. februar 2016. Business Builder-produktpakken bliver øget til 5.625 DKK (hævet fra 4.500 DKK) mens Essential-produktpakken bliver øget til 2.625 DKK (hævet fra 2.225 DKK). Dette betyder, at når en ny IBO køber en Business Builder-produktpakke, bliver vedkommende straks en Kvalificeret Team Trainer og kan tjene niveau provision.

Pakkepriser
Derudover vil prisen for Business Builder-produktpakken ændres til 4.860 DKK (ekskl. moms) og prisen for Essential-produktpakken vil blive ændret til 2.610 DKK (ekskl. moms). Hvis en ny IBO bestiller sin produktpakke samtidigt med, at han/hun melder sig ind i ACN, sparer vedkommende 360 DKK. (eksl moms)

Nye IBOs
Team Trainer: En ny Team Trainer (360 DKK eksl moms) har 30 dage til at gennemføre sin ordre på en produktpakke. Det vil ikke være muligt at bestille en produktpakke efter 30 dage. En ikke-kvalificeret Team Trainer kan ikke aktivere sin Online Shop før vedkommende bliver kvalificeret.

Hvis en Team Trainer køber en Essential-produktpakke, kan vedkommende ikke opgradere ved at købe endnu en produktpakke, men skal i stedet erhverve sig nok PFV til at opnå status som kvalificeret Team Trainer (5.600 DKK).

Kvalificeret Team Trainer: Hvis en IBO bestiller en Business Builder-produktpakke vil vedkommende med det samme blive en KTT, da han/hun vil have opnået kvalifikationskravene for den position.

For at se alle detaljer om kvalifikations- og opretholdelses, klik her.

Eksisterende IBOs
Tiden er ved at udløbe for bestilling af en produktpakke! Alle nuværende IBOs, som endnu ikke er kvalificerede og ønsker at bestille en produktpakke, har indtil den 31. marts 2016 til at udnytte dette engangstilbud. De kan købe en produktpakke til 4.500 DKK eller 2.250 DKK (ekskl. moms), alt efter hvilken pakke de vælger. Det vil ikke være muligt at bestille en produktpakke efter den 31. marts. Produktpakkerne er designet til at kickstarte en ACN-forretning ved at give IBOs en række Aluminé og/eller Benevita produkter, som kan bruges som prøver, til personligt brug, eller videresalg til at optjene en detailprofit.

Online Shop
Når en ny IBO, som nævnt tidligere, bliver Kvalificeret Team Trainer (eller en position over KTT) kan de aktivere deres egen personliggjorte Online Shop. Online Shop er et afgørende redskab for en IBO til at få kunder, hvilket underbygger hvorfor nye IBOs burde vælge øjeblikkeligt at starte deres forretning som KTT. IBOs, som tilmeldte sig ACN før den 1. februar, vil fortsat have adgang til deres personliggjorte Online Shop, uanset deres nuværende stilling.

Provisioner
ACNs kompensationsplan bliver mere raffineret! Fra den 1. marts lægger ACN flere penge på provisionsdelen af kompensationsplanen. Sørg for at forhåndsregistrere dig til den kommende kongres i Barcelona for at høre alt om disse spændende forbedringer og hvordan de vil gavne din forretning!

Hvis du ikke allerede har bestilt din produktpakke, så bestil den nu før det er for sent, ved at klikke på "Køb pakke i dag" linket placeret under sektionen: Min Forretning, på venstre side af IBO Back Office hjemmesiden.

 

 
 

ACN Europes service
Vi udøver permission marketing. Hvis du ikke ønsker at modtage disse e-mailmeddelelser, bedes du gå til sektionen med Indstillinger, som du kommer til via menuen i toppen af IBO Back Office. Klik på ACN in Action (i venstre side), fravælg de lande, du ønsker at udelade, og klik herefter på Send. Hermed bliver du fjernet fra vores modtagerliste.

For at undgå, at denne og andre vigtige e-mails fra ACN, som du har bedt om, bliver afvist af dit SPAM-filter eller dirigeret til din mappe med "junk-mail", skal du blot tilføje vores afsenderadresse (acnnewsupdate@acnemail.com) til din adressebog.

© 2015, ACN Europa B.V.