Zijn de afbeeldingen niet zichtbaar? Klik dan op uw taal hieronder.
Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands Polski Português
08.10.2013
Hoogtepunten van het internationale trainingsevenement in Barcelona

De feestelijkheden rond het 20e jubileumjaar van ACN in 2013 zijn voortgezet tijdens het internationale trainingsevenement in Barcelona. Duizenden mensen waren drie dagen lang aanwezig om training op topniveau te ontvangen, spannende aankondigingen te vernemen, indrukwekkende promoties gade te slaan en getuige te zijn van een meeslepende presentatie van speciale gastspreker Chris Widener.

Hier volgen enkele hoogtepunten van dit fantastische weekend

AANKONDIGINGEN

WELLNESS
Benevita-afvalwedstrijd
Er staat een fantastische wedstrijd open voor deelnemers die zich tussen 7 oktober en 30 november 2013 opgeven via de Benevita-website. Om mee te doen aan de wedstrijd moeten deelnemers uiterlijk 20 december 2013 een succesverhaal indienen, waarin zij aangeven hoeveel gewicht ze zijn kwijtgeraakt en een getuigenis opnemen over hun lichaamsverandering, inclusief een "voor"- en "na"-foto. Er zijn 10 geweldige prijzen te winnen:

  • Prijs voor de 3e tot 10e plek: deze winnaars ontvangen een gezichtsbehandeling en massage bij een schoonheidscentrum in hun regio
  • 2e prijs: deze winnaar ontvangt een reis van drie dagen en twee nachten voor twee personen naar Monte Carlo
  • HOOFDPRIJS: deze winnaar ontvangt een reis van zeven dagen en zes nachten voor twee personen naar de Seychellen

Flyer voor gewichtsverliessysteem Benevita
Deze nieuwe dubbelzijdige informatieve flyer zal aan het einde van de week kunnen worden gedownload via MijnACN voor vertegenwoordigers. Hiermee zult u het gewichtsverliessysteem Benevita beter kunnen promoten en nieuwe klanten kunnen werven.

MOBIELE TELEFONIE
HONGARIJE: Twee nieuwe verbeteringen in het samenwerkingsverband met Vodafone.
De eerste verbetering is nu beschikbaar en betreft een volledig nieuw aanbod van belpakketten voor particuliere klanten (Braveheart), waarbij gekozen kan worden uit een toestel of een SIM only-abonnement. Klanten die gebruikmaken van deze pakketten zullen profiteren van een onbeperkt aantal belminuten en sms-berichten via het netwerk van Vodafone of naar ieder ander netwerk. Deze pakketten bevatten tevens 2 GB aan data.

De tweede verbetering stelt u in staat mobiele diensten aan te bieden aan kleine bedrijven. Dit zal in november beschikbaar worden en betreft een groot aantal data-abonnementen waaronder mobiel internet voor smartbooks, netbooks en laptops.

SPANJE: Er zal in november een serviceverbetering in samenwerking met Phone House beschikbaar worden gesteld. Indien uw klant om welke reden ook wordt geweigerd voor een mobiele dienst, dan zal Phone House automatisch de dienst Happy Movil Service (mobiel postpaid-abonnement) aanbieden aan die klant.

ENERGIE
GROOT-BRITTANNIË: In samenwerking met First Utility zal er in november stroom voor kleine bedrijven beschikbaar worden gesteld.

DENEMARKEN: In november zal er tevens een vertegenwoordigersintroductie plaatsvinden voor een geweldig nieuw samenwerkingsverband met Gul Strøm. Hiermee worden de voordeligste variabele prijzen voor stroom op de markt aangeboden.

VASTE TELEFONIE
Er zullen later deze maand special promoties beschikbaar worden gesteld voor klanten van vaste telefonie in Frankrijk, Spanje, Polen en Zweden. Meer informatie zal in de komende weken bekend worden gemaakt via ACN in Action.

DIGITALE TELEFONIE
In 2014 zal digitale telefonie voor kleine bedrijven worden geïntroduceerd in meerdere landen in Europa.

TRANSACTIEDIENSTEN
Dit veelbelovende nieuwe product zal in 2014 naar ACN Europe komen volgend op de uiterst succesvolle introductie in Noord-Amerika eerder dit jaar.

HULPMIDDELEN VAN ACN
De wereldwijde 20-jarige jubileumeditie van het magazine Success from Home (in het Engels) zal deze week verkrijgbaar zijn via www.acnbusinesstools.eu, evenals de Barcelona-editie van het magazine Voice & Vision, waarin een groot artikel wordt gewijd aan het gewichtsverliessysteem Benevita.

Italiaanse video's zijn toegevoegd aan Contact Centre, een van de onderdelen van Uw zakelijke assistent Plus. Diverse Italiaanse video's zijn beschikbaar in Creative Centre, waaronder de video over de essentiële diensten, een exclusieve video voor abonnees van Uw zakelijke assistent Plus.

ERKENNING
Er vonden twaalf indrukwekkende promoties plaats naar de positie Regional Vice President van vertegenwoordigers die afkomstig zijn uit zeven verschillende landen.

  • Daniele Maurelli uit Italië
  • Stoika Gyözö uit Hongarije
  • Marvin Foe Aman uit Nederland
  • Frédéric Bolley uit Frankrijk
  • Jimmi Jeppesen uit Denemarken
  • Céline Bordenave en José Ángel Lorigados uit Spanje
  • Stéphane Dos Santos Martins uit Frankrijk
  • Dani Balogun uit Nederland
  • Nicola Venticinque uit Italië
  • Marcel Bischof en Marie-Thérèse Chevalley uit Zwitserland
  • Michel Destruel uit Frankrijk
  • Emilio Chaparro Beltrán, Ainoha Chaparro, Ettore Di Tuorro en Nany Díaz uit Spanje

Er werden op het podium eveneens in totaal 27 nieuwe Regional Directors gefeliciteerd door de medeoprichters en Vice President of Sales van ACN in Europa, Wayne Holbrook.

TRAINING
ACN heette speciale gastspreker Chris Widener welkom, die de aanwezigen uitlegde hoe zij een transformationele leider kunnen worden. Behalve deze gastspreker waren er vele topvertegenwoordigers van ACN aanwezig, inclusief Senior Vice Presidents en Regional Vice Presidents:

  • Filippo Silvi – De sleutel tot succes: sponsoring en duplicatie
  • Danny Volonino (lid van de Circle of Champions in Noord-Amerika) - "Taprooting" (sorteren vs. verkopen)
  • Dominique Cano-Flores - Drie essentiële uitgangspunten voor succes
  • Brian Sax – Hoe u uw presentaties optimaliseert
  • Jamal Uddin – Aan de slag
  • Art Napolitano – Belangrijke wellness-strategieën
  • Mathieu Lamontagne – Sorteren voor leiders
  • George Zalucki – Leiderschap
  • Myriam de la Sierra & Bash Bokhari – Werving
  • Asos Harsin – Evenementen promoten
  • Levis Marcelino Cassino & Liliana Andrea Gomaris - Hoe u het gewichtsverliessysteem Benevita verkoopt

BONUSAANKONDIGING
Medeoprichter van ACN, Mike Cupisz, kondigde een nieuwe bonus voor Team Coordinators aan voor de maand oktober 2013 (met terugwerkende kracht tot 1 oktober 2013):

Nieuwe vertegenwoordigers die de positie van Team Coordinator verdienen in 120 dagen, ontvangen een bonus van € 5.000!

Belangrijk: de nieuwe gekwalificeerde Team Coordinator moet 90 dagen lang volledig gekwalificeerd blijven om de bonus te ontvangen.

Ronald McDonald House Charities
ACN en de medeoprichters willen altijd wat terugdoen voor de gemeenschap die zij bezoeken. Op vrijdag verwelkomde Mike Cupisz Angel Bataller van de Spaanse divisie van Ronald McDonald House Charities op het podium en stelde hem aan het publiek voor.

Iedereen toonde zijn vrijgevigheid gedurende het weekend en het totale bedrag aan donaties werd door de medeoprichters verdubbeld. Op zondagmiddag presenteerde de medeoprichters een cheque ten bedrage van € 21.724,78 aan Joan Ramon Cazorla van Ronald McDonald House Charities. Hartelijk dank aan iedereen die heeft gedoneerd aan dit fantastische doel.

HET VOLGENDE EVENEMENT
Internationale evenementen zijn de beste manier om uw organisatie op te bouwen en de ACN Opportunity te presenteren in de meest energieke omgeving die u zich maar kunt bedenken. Zorg ervoor dat u zich vandaag nog vooraf inschrijft voor de internationale conventie van ACN die gehouden zal worden in Rotterdam, Nederland van 28 februari tot en met 2 maart 2014. U kunt zich ook vooraf inschrijven op uw mobiele toestel via www.acnreg.eu. Tijdens dit evenement zal speciale gastspreker en Vice President of Leadership Development, Larry Raskin, zijn opwachting maken en dit mag u zeker niet missen!

www.acneuro.com
www.acnevents.eu



Service van ACN Europe
Wij maken gebruik van permission marketing. Als u deze e-mailberichten niet wilt ontvangen, gaat u naar MijnACN. Daar klikt u bovenaan de pagina op Voorkeuren en vervolgens op ACN in Action (aan de linkerzijde van de pagina). Verwijder de vinkjes bij het land/de landen waarvoor u geen ACN in Actions meer wilt ontvangen en klik op Indienen. U staat voor het (de) betreffende land(en) dan niet langer op onze mailinglist.

Om te voorkomen dat dit bericht en andere belangrijke e-mailberichten van ACN worden geweigerd door uw SPAM-filter of in de map met ongewenste post terechtkomen, voegt u het e-mailadres acnnewsupdate@acnemail.com toe aan uw adresboek.

© 2013, ACN Europe B.V.