Om du inte kan se bilderna klickar du på ditt språk här nedan.
Čeština Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands Norsk Polski Português Suomi Svenska
07.05.2012
Viktig information om ACNs Videotelefon

Under de senaste fem åren har ACN vuxit till att bli världens största direktförsäljare av videotelefoner, med hundratusentals användare över fyra kontinenter och i över 20 länder. ACN har ett stort engagemang inom videotelefonskommunikation och arbetar just nu på nästa generation inom videotelefonteknologi!

ACN kommer att övergå till den nya Videotelefonmodellen. Med anledning av denna övergång så kommer ACN inte längre att behandla beställningar av videotelefonen Iris 5000, från och med torsdagen 10 maj 2012. ACN kommer naturligtvis att fortsätta tillhandahålla förstklassig service till alla våra existerande ACN Videotelefonkunder.

Ytterligare information om ACNs nya Videotelefon X förmedlas inom kort via ACN in Action.

www.acneuro.com
www.acnevents.eu



En tjänst från ACN Europe
Vi bedriver marknadsföring efter att ha fått din tillåtelse. Om du inte önskar att få fler e-postmeddelanden: Gå till sektionen Inställningar i menyn längst upp på MittACN, klicka på “ACN in Action” till vänster och avmarkera de länder som du inte längre vill motta nyheter för och klicka på “Skicka”. Detta tar bort din e-postadress från vår distributionslista.

För att förhindra att detta och andra viktiga ACN-meddelanden blir blockerat av ditt SPAM-filter eller blir betraktat som “skräppost”, lägg in vår avsändaradress (acnnewsupdate@acnemail.com) i din adressbok.

© 2012, ACN Europe B.V.