Pokud se obrázky nezobrazují, zvolte svůj jazyk z níže uvedené nabídky.
Čeština Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands Norsk Polski Português Suomi Svenska
07.05.2012
Videotelefon ACN: důležitý update

ACN se během uplynulých pěti let stala největším světovým přímým prodejcem videotelefonů se stovkami tisíců uživatelů na čtyřech kontinentech ve více než 20 zemích. ACN považuje komunikaci prostřednictvím videotelefonů za svou prioritu a v současnosti vyvíjí novou generaci videotelefonů!

V následujících měsících přijde ACN s novým modelem videotelefonu. V důsledku této změny přestane ACN k čtvrtku 10. Května 2012 přijímat objednávky videotelefonu ACN IRIS 5000. ACN bude ovšem nadále poskytovat prvotřídní služby a podporu stávajícím uživatelům videotelefonu ACN.

Podrobné informace o novém videotelefonu ACN IRIS X Vám brzy oznámíme ve zprávě ACN in Action.

www.acneuro.com
www.acnevents.eu



Služby ACN Europe
ACN praktikuje marketing se svolením. Pokud si nepřejete, aby Vám tyto e-mailové zprávy byly zasílány, přejděte do sekce Nastavení, kterou naleznete na horní navigační liště na stránkách MyACN. Poté klikněte na ACN in Action (na navigační liště vlevo) a odstraňte znaménka u zemí, které chcete vynechat, a odešlete nastavení. Tímto budete odepsáni ze seznamu adresátů.

Pokud nechcete, aby tento a další důležité e-maily, které jste si od ACN vyžádali, zamítal Váš filtr SPAMU nebo byly ukládány do „nevyžádané pošty“, stačí jednoduše přidat naši adresu (acnnewsupdate@acnemail.com) do Vašeho adresáře.

© 2012, ACN Europe B.V.