Ha nem látja a képeket, kattintson az alább kiválasztott nyelvre!
Čeština Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands Norsk Polski Português Suomi Svenska
07.05.2012
Fontos információ az ACN Videótelefonról

Az elmúlt öt évben az ACN a videótelefonok legnagyobb nemzetközi, közvetlen értékesítőjévé vált, a felhasználók száma eléri a több százezret négy kontinens több mint 20 országában. Az ACN elkötelezte magát a videótelefon kommunikáció iránt, és jelenleg a videótelefon technológia következő generációjának a kifejlesztésén dolgozik!

Társaságunk új ACN Videótelefon modellt vezet be az elkövetkezendő hónapokban. Az átállás eredményeképpen az ACN nem fogad több rendelést az ACN IRIS 5000 Videótelefonra 2012. május 10-től (csütörtök). Társaságunk azonban továbbra is teljes körű szervízt és támogatást biztosít minden olyan ügyfelünknek, aki már rendelkezik ACN Videótelefonnal.

Az új ACN IRIS X Videótelefonról hamarosan további részletekkel szolgálunk ACN in Action hírlevélben.

www.acneuro.com
www.acnevents.eu



Az ACN európai szolgáltatása
Marketingtevékenységünk az Ön jóváhagyásán alapul. Ha nem kívánja megkapni ezeket az email üzeneteket, kérjük, menjen a MyACN felső navigációs sorában található Preferenciák rovatra, kattintson az ACN in Action gombra (baloldai navigációs sáv), törölje a jelölést a kívánt ország vagy országok mellől, majd kattintson a küldés gombra. Ezzel törli nevét a címzetteink listájáról.

Ha azt szeretné, hogy a fenti üzeneteket és egyéb fontos, Ön által kért ACN emaileket ne utasítsa el az Ön SPAM szűrője vagy azok ne kerüljenek a "levélszemét" mappába, egyszerűen helyezze feladó címünket (acnnewsupdate@acnemail.com) saját címjegyzékébe.

© 2012, ACN Europe B.V.