Zijn de afbeeldingen niet zichtbaar? Klik dan op uw taal hieronder.
Ceština Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands Norsk Polski Português Suomi Svenska
07.05.2012
Belangrijke mededeling rond de ACN beeldtelefoon

In de afgelopen vijf jaar is ACN wereldwijd de grootste directe verkoper geworden van beeldtelefoons, met honderdduizenden gebruikers in ruim 20 landen op vier continenten. ACN is toegewijd aan communicatie per beeldtelefoon en wij werken momenteel aan de volgende generatie van beeldtelefonie!

ACN zal in de komende maanden overgaan op het nieuwe model van de ACN beeldtelefoon. Als gevolg van deze overgang zal ACN vanaf donderdag 10 mei 2012 geen bestellingen meer accepteren van de ACN beeldtelefoon IRIS 5000. ACN zal echter blijven doorgaan met het bieden van uitstekende service en ondersteuning aan alle beeldtelefoonklanten van ACN.

Meer informatie over de nieuwe ACN beeldtelefoon IRIS X zal binnenkort worden aangekondigd via ACN in Action.

www.acneuro.com
www.acnevents.eu



Service van ACN Europe
Wij maken gebruik van permission marketing. Als u deze e-mailberichten niet wilt ontvangen, gaat u naar MijnACN. Daar klikt u bovenaan de pagina op Voorkeuren en vervolgens op ACN in Action (aan de linkerzijde van de pagina). Verwijder de vinkjes bij het land/de landen waarvoor u geen ACN in Actions meer wilt ontvangen en klik op Indienen. U staat voor het (de) betreffende land(en) dan niet langer op onze mailinglist.

Om te voorkomen dat dit bericht en andere belangrijke e-mailberichten van ACN worden geweigerd door uw SPAM-filter of in de map met ongewenste post terechtkomen, voegt u het e-mailadres acnnewsupdate@acnemail.com toe aan uw adresboek.

© 2012, ACN Europe B.V.