Jos kuvat eivät näy, valitse oma kielesi klikkaamalla alla olevasta valikosta.
Čeština Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands Norsk Polski Português Suomi Svenska
07.05.2012
Tärkeä ACN-videopuhelinpäivitys

Viimeisen viiden vuoden aikana ACN on kasvanut maailman suurimmaksi videopuhelinten suoramyyntiyritykseksi, jolla on satojatuhansia käyttäjiä neljässä maanosassa ja yli 20 maassa. ACN on sitoutunut videopuhelinviestintään ja kehittää parhaillaan videopuhelinteknologian seuraavaa sukupolvea!

ACN siirtyy uuteen ACN-videopuhelinmalliin lähikuukausina. Tästä siirtymästä johtuen ACN ei 10. toukokuusta 2012 lähtien enää ota vastaan ACN IRIS 5000 -videopuhelinten tilauksia. ACN jatkaa kuitenkin erinomaisen palvelun ja tuen tarjoamista kaikille nykyisille ACN-videopuhelinasiakkailleen.

Lisätietoja uudesta ACN IRIS X videopuhelimesta lähetetään pian ACN in Action -uutisviestin välityksellä.

www.acneuro.com
www.acnevents.eu



ACN Europen palvelu
Harjoitamme yhteistyömarkkinointia. Jos et halua saada näitä viestejä, mene MyACN-sivujen yläreunan navigointipalkista löytyvään Preferences-osaan, napsauta ACN in Action -kohtaa (vasen navigointisarake), poista kaikkien niiden maiden valinta, jotka haluat jättää pois, ja napsauta sitten Submit. Osoitteesi poistuu tilaajalistalta.

Lisää sähköpostiosoite acnnewsupdate@acnemail.com osoitelistaasi, etteivät ACN:ltä tulleet viestit ajaudu roskapostikansioon.

© 2012, ACN Europe B.V.