21.03.2016
Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands Polski Português
Az ügyfelei fiók nyitása nélkül is
megrendelhetik kedvenc termékeiket

A Benevita vagy Aluminé termékek rendelése még soha nem ennyire könnyű! Tudta, hogy az ügyfeleinek nem kell fiókot nyitni a Benevita weboldalon? Így jelentősen felgyorsítható a vásárlás folyamata. Egyszerűen csak a Vendég ügyfelek hivatkozást kell választaniuk a fizetést megelőzően.

Az ügyfeleknek ekkor meg kell adni egy Független Vállalkozói Azonosítót a vásárlás befejezése érdekében, így biztosítható, hogy Ön minden rendelés után megkapja a megfelelő díjazást.

Fontos információ az Autoship szolgáltatásról

A Vendég ügyfelek hivatkozáson keresztül rendelő ügyfelek nem kérhetik az Autoship szolgáltatást, ahhoz fiókot kell nyitniuk a Benevita weboldalon. Ez azt is jelenti, hogy a rendelésük részleteit nem tekinthetik meg online formában.

Kezdje el üzlete építését, és ügyfeleit ösztönözze arra, hogy
már most nyújtsák be rendelésüket!

Az ACN európai szolgáltatása
Marketingtevékenységünk az Ön jóváhagyásán alapul. Ha nem kívánja megkapni ezeket az e-mail üzeneteket, kérjük, lépjen a Független Vállalkozói Webiroda felső navigációs sorában található Preferenciák rovatra, kattintson az ACN in Action gombra (bal oldali navigációs sáv), törölje a jelölést a kívánt ország vagy országok mellől, majd kattintson a Küldés gombra. Ezzel törli nevét a címzettek listájáról.

Ha azt szeretné, hogy a fenti üzeneteket és egyéb fontos, Ön által kért ACN e-maileket ne utasítsa el az Ön SPAM szűrője vagy azok ne kerüljenek a "levélszemét" mappába, egyszerűen helyezze a feladó címét (acnnewsupdate@acnemail.com) saját címjegyzékébe.

© 2016, ACN Europe B.V.