21.03.2016
Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands Polski Português
Dine kunder kan bestille deres yndlings produkter
uden at oprette en konto

Bestilling af Benevita eller Aluminé produkter har aldrig været nemmere! Vidste du, at dine kunder kan undgå kontooprettelsesprocessen på Benevitas hjemmeside, hvilket vil gøre shoppingoplevelsen hurtigere? De skal simpelthen bare vælge muligheden Gæstebruger, når de går videre til kassen.

Dine kunder vil stadig blive bedt om at indtaste et IBO Business ID for at færdiggøre deres køb, hvilket sikrer, at du får den rette kredit for hver bestilling.

Vigtig oplysning om Autoship

Kunder, der vælger at købe produkter som Gæstebruger, vil ikke være i stand til at etablere Autoship før de opretter deres konto på Benevitas hjemmeside. Det betyder også, at de ikke vil være i stand til at se deres bestillingsdetaljer online.

Begynd at opbygge din forretning og opfordre dine
kunder til at bestille deres produkter nu!

ACN Europes service
Vi udøver permission marketing. Hvis du ikke ønsker at modtage disse e-mailmeddelelser, bedes du gå til sektionen med Indstillinger, som du kommer til via menuen i toppen af IBO Back Office. Klik på ACN in Action (i venstre side), fravælg de lande, du ønsker at udelade, og klik herefter på Send. Hermed bliver du fjernet fra vores modtagerliste.

For at undgå, at denne og andre vigtige e-mails fra ACN, som du har bedt om, bliver afvist af dit SPAM-filter eller dirigeret til din mappe med "junk-mail", skal du blot tilføje vores afsenderadresse (acnnewsupdate@acnemail.com) til din adressebog.

© 2016, ACN Europe B.V.