21.03.2016
Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands Polski Português
Uw klanten kunnen hun favoriete producten bestellen
zonder een account aan te maken

Het bestellen van Benevita- of Aluminé-producten was nog nooit zo eenvoudig! Wist u dat uw klanten het maken van een account op de Benevita-website kunnen overslaan, waardoor de ervaring van het winkelen wordt versneld? Ze hoeven alleen maar de optie Gast te kiezen als ze gaan Afrekenen.

Uw klanten moeten nog wel het Business ID van de IBO invoeren om hun aankoop af te ronden, zodat u de juiste beloning krijgt voor iedere bestelling.

Belangrijke informatie over Autoship

Klanten die ervoor kiezen om producten te kopen als Gast zullen geen gebruik kunnen maken van Autoship, totdat zij een eigen account op de Benevita-website hebben gemaakt. Dit betekent ook dat zij hun bestellingsgegevens niet online kunnen inzien.

Begin met het opbouwen van uw organisatie en
stimuleer uw klanten vandaag nog hun producten te bestellen!

Service van ACN Europe
Wij maken gebruik van permission marketing. Als u deze e-mailberichten niet wilt ontvangen, gaat u naar IBO Back Office. Daar klikt u bovenaan de pagina op Voorkeuren en vervolgens op ACN in Action (aan de linkerzijde van de pagina). Verwijder de vinkjes bij het land/de landen waarvoor u geen ACN in Actions meer wilt ontvangen, en klik op Indienen. U staat voor het (de) betreffende land(en) dan niet langer op de mailinglist.

Om te voorkomen dat dit bericht en andere belangrijke e-mailberichten van ACN worden geweigerd door uw SPAM-filter of in de map met ongewenste post terechtkomen, voegt u het e-mailadres acnnewsupdate@acnemail.com toe aan uw adresboek.

© 2016, ACN Europe B.V.