30.09.2015
Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands Português
Megjelent az Aluminé terméktréning videó
Wayne Holbrook, az ACN Európai Értékesítési Alelnöke a Római Nemzetközi Tréningen tartott, Négy alaptétel elsajátítása című előadása során bemutatta az Aluminé terméktréning videót, amely részletesen ismerteti az ACN bőr- és hajápolási termékskáláját.

Peter Lamas, ünnepelt hírességek stylistja az ACN-nel karöltve alakította ki az Aluminé bőr- és hajápolási termékeket. Az Aluminé a természetes összetevők tisztaságát, valamint természetes, egzotikus kivonatok és növények hatékonyságát ajánlja, amely nemcsak ragyogó külsőt, hanem remek közérzetet és nagyszerű életet biztosít.

A vadonatúj, részletes videó megtekintéséhez kattintson az alábbi képre, vagy töltse le a videót a FV Webiroda Termékek rovatából. A videó remek lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy megértse az Aluminé márka alapját képező filozófiát és megismerje a termékeket.

A Wellness hivatkozáson keresztül nyújthat be rendelést az ACN Online Shopban.
Az ACN európai szolgáltatása
Marketingtevékenységünk az Ön jóváhagyásán alapul. Ha nem kívánja megkapni ezeket az email üzeneteket, kérjük, lépjen a FV Webiroda felső navigációs sorában található Preferenciák rovatra, kattintson az ACN in Action gombra (bal oldali navigációs sáv), törölje a jelölést a kívánt ország vagy országok mellől, majd kattintson a Küldés gombra. Ezzel törli nevét a címzettek listájáról.

Ha azt szeretné, hogy a fenti üzeneteket és egyéb fontos, Ön által kért ACN email-eket ne utasítsa el az Ön SPAM szűrője vagy azok ne kerüljenek a "levélszemét" mappába, egyszerűen helyezze a feladó címét (acnnewsupdate@acnemail.com) saját címjegyzékébe.

© 2015, ACN Europe B.V.