30/09/2015
Dansk Deutsch Engels Español Français Italiano Magyar Nederlands Português
Introductie van de video voor Aluminé-producttraining
Tijdens zijn Mastering the Four Fundamentals training bij het International Training Event in Rome, Wayne Holbrook, ACN Vice President European Sales, introduceerde hij het Aluminé product training video met een diepgaande blik op ACN huid- en haarverzorging line- up.

Peter Lamas, stylist van beroemde personen, heeft samen met ACN de Aluminé-producten voor haar- en huidverzorging geformuleerd. Aluminé biedt de zuiverheid van natuurlijke ingrediënten, de effectiviteit van natuurlijke, exotische extracten en plantaardige producten, zodat u er niet alleen geweldig uit kunt zien, maar ook geweldig kunt voelen en goed kunt leven.

Voor het bekijken van deze splinternieuwe gedetailleerde video kunt u op onderstaande afbeelding klikken of downloaden in het onderdeel Producten van de IBO Back Office. Dit is de perfecte manier om een beter begrip te krijgen van de belangrijkste filosofie achter het Aluminé-merk, terwijl uw kennis van de producten wordt gestimuleerd.

Plaats uw bestelling via het icoon Wellness op uw ACN Online Shop.
Service van ACN Europe
Wij maken gebruik van permission marketing. Als u deze e-mailberichten niet wilt ontvangen, gaat u naar MijnACN voor vertegenwoordigers. Daar klikt u bovenaan de pagina op Voorkeuren en vervolgens op ACN in Action (aan de linkerzijde van de pagina). Verwijder de vinkjes bij het land/de landen waarvoor u geen ACN in Actions meer wilt ontvangen, en klik op Indienen. U staat voor het (de) betreffende land(en) dan niet langer op de mailinglist.

Om te voorkomen dat dit bericht en andere belangrijke e-mailberichten van ACN worden geweigerd door uw SPAM-filter of in de map met ongewenste post terechtkomen, voegt u het e-mailadres acnnewsupdate@acnemail.com toe aan uw adresboek.

© 2015, ACN Europe B.V.