30.09.2015
Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands Português
Vi præsenterer Aluminé produkttræningsvideoen
Under sin Mastering the Four Fundamentals træning ved det internationale træningsarrangement i Rom, introducerede Wayne Holbrook, ACNs vicedirektør for europæiske salg, Aluminé produkttræningsvideoen med et uddybende kig på ACN's hud- og hårpleje produktlinje.

Celebrity stylist Peter Lamas formulerede i samarbejde med ACN Aluminé hår- og hudplejeprodukterne. Aluminé tilbyder renheden fra naturlige ingredienser og effekten af naturlige, eksotiske ekstrakter og botaniske stoffer, så du ikke bare kan se godt ud, men også føle dig godt tilpas og leve godt.

Se denne helt nye dybdegående video ved at klikke på billedet nedenfor eller downloade videoen fra produktafsnittet af IBO Back Office. Dette er den perfekte måde at få en dybere forståelse af den centrale filosofi bag Aluminé-mærket og samtidig øge din viden om produkterne.

Afgiv din bestilling nu via Wellness-ikonet i din ACN Online Shop.
ACN Europes service
Vi udøver permission marketing. Hvis du ikke ønsker at modtage disse e-mailmeddelelser, bedes du gå til sektionen med Indstillinger, som du kommer til gennem menuen i toppen af MitACN for repræsentanter. Klik på ACN in Action (i venstre side), fravælg de lande, du ønsker at udelade, og klik herefter på Send. Hermed bliver du fjernet fra vores modtagerliste.

For at undgå, at denne og andre vigtige e-mails fra ACN, som du har bedt om, bliver afvist af dit SPAM-filter eller dirigeret til din mappe med "junk-mail", skal du blot tilføje vores afsenderadresse (acnnewsupdate@acnemail.com) til din adressebog.

© 2015, ACN Europe B.V.