28.09.2015
Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands Polski Português
Beszámoló a Római Nemzetközi Tréningről

A Római Nemzetközi Tréning színpadán Greg Provenzano, az ACN Elnöke és Társalapítója az alábbi bejelentést tette: "Az ACN következő fejezete minden eddigi eredményünket felülmúlja." Ez nyilvánvalóvá vált az emlékezetes, háromnapos tréning során, amely a 2015-es év utolsó nemzetközi rendezvényeként rendkívül hasznos tréninggel, a szintet lépő Vállalkozók kinevezésével és két hihetetlen vendégelőadóval lepte meg a résztvevőket.

Ide kattintva elérheti az ACN Facebook oldalát és megtekintheti a római rendezvény képeit. Itt megoszthatja kedvenc fotóit, továbbá bejelölheti magát és barátait.

 

TRÉNING és VENDÉGELŐADÓK

Az ACN két, különleges vendégelőadót hívott, akik elmagyarázták, miként lehet legjobban kihasználni az ACN Lehetőséget. Az első vendégelőadó, Peter Lamas, szombat délelőtt megosztotta a hallgatósággal hihetetlen élettörténetét, továbbá bemutatta az Aluminé termékskála alapját képező termékfilozófiát. Vasárnap délelőtt a legendás George Zalucki közönséglelkesítő előadását hallhattuk. A vendégelőadók mellett számos, sikeres Senior Vice President és Regional Vice President tartott rendkívül hatékony tréninget, továbbá az ACN Európai Értékesítési Alelnöke, Wayne Holbrook lebilincselő előadását élvezhette a hallgatóság "Négy Alaptétel" címen.


BEJELENTÉSEK

Különleges Autoship promóció

Az Autoship (automatikus szállítási) szolgáltatásra októberben feliratkozó új ügyfelek 5% kedvezményt kapnak, és minden 150 € vagy afeletti Autoship rendelés esetén ingyenes a szállítás. Használja ki ezt a korlátozott idejű lehetőséget, amellyel még sikeresebb üzletet építhet!


Új Vagyonvédelmi partnerkapcsolatok

Október végén Verisure partnervállalatunkkal új vagyonvédelmi szolgáltatást indítunk Olaszországban és az Egyesült Királyságban. A Verisure Európa legnagyobb vállalataként lakossági és kisvállalati vagyonvédelmi szolgáltatásokat nyújt. Az elkövetkezendő hetekben további részleteket közlünk az Acn in Action hírlevelünkben, többek között a kompenzációs rendszerről és az egyes országok piaci lefedettségéről.


A Fastweb szolgáltatás bővítése Olaszországban

Szintén októbertől bővítjük a jelenleg Olaszországban kínált Fastweb szélessávú szolgáltatás körét. Az ügyfeleknek kínált szolgáltatásunk hamarosan egy nagyszerű, SIM kártyás mobilajánlattal bővül. Ennek köszönhetően bővül az ügyfeleknek ajánlott szolgáltatások köre, továbbá a mobil és a szélessáv együttes igénybevételével 5 € takarítható meg a havi számlából!


A GDF Suez szolgáltatás bővítése Olaszországban

Az új, október végétől elérhető “Sweet Energy” tarifával az ügyfelek könnyebben válthatnak energiaszolgáltatót a teljes mértékben online feliratkozás igénybevételével! A Sweet Energy tarifa versenyképes ára csak ACN ügyfelek részére lesz elérhető. További részleteket az elkövetkezendő hetekben közlünk.

JOi Telecom, Franciaország

A JOi Telecom két új ajánlattal bővül: novemberben vezetjük be a vadonatúj, JOi Equality elnevezésű díjcsomagot, amely 5 óra hívást, korlátlan SMS-t és MMS-t, valamint 500 MB adatforgalmat kínál mindössze havi 11,99 € áron! Novembertől új konferenciahívási funkció áll az összes franciaországi JOi ügyfél rendelkezésére.

BV módosítások

A BV (business volume = üzleti forgalom) számos módosítását vezettük be minden országban, beleértve a Digitális Telefonszolgáltatást mind a 18 piacon, a JOi Telecomot az Egyesült Királyságban és Franciaországban, különböző partnerkapcsolatokat az Energia és a Vagyonvédelmi üzletágakban és még számos egyéb területen! A megemelt összegek a FV Webirodában, a Termékek és Szolgáltatások módosított Listájában találhatók. A módosításoknak köszönhetően könnyebben elérhetők a magasabb szintek.

ESZKÖZÖK

Néhány nagyszerű, új eszközt vezettünk be az Aluminé szépségápolási termékek népszerűsítése érdekében, többek között az igényes kialakítású, fényes papíron megjelenő termékbrosúrát (amely 10-es csomagban kapható), valamint az új, 20 perces terméktréning videót, amely már elérhető a FV Webirodában. A termékismertető megvásárolható volt a rendezvényen, és hamarosan megrendelhető lesz a www.acnbusinesstools.eu weboldalon!

ELISMERÉS

Szinte hihetetlen, hogy a rendezvény során egy új Senior Vice President mellett 9 Regional Vice President Vállalkozó kinevezését ünnepelhettük.
Új Senior Vice President Vállalkozó: Ahmed Mukhtar
Új Regional Vice President Vállalkozók: Muhammad Kamran, Rémy Dussin, Sardar Murtaza, Dajo Castelein and Barlin Warsame, Mouzzum Nazir, José Maria Zabalaza Monreal, Frédéric Esteban, Babar Malik, Sergio Ortega és Lucia Ortega.

KARITATÍV TEVÉKENYSÉG

Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány

Az ACN és a Társalapítók támogatják azokat a közösségeket, ahol a rendezvényeinkre sor kerül. Pénteken Mike Cupisz bemutatta a színpadon Tiziana Gagliardit, az olasz Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány ügyvezető igazgatóját. A rendezvény résztvevői bőkezűnek bizonyultak, a Társalapítók pedig az összegyűlt adomány teljes összegét megduplázták. Vasárnap délután a Társalapítók 14 366,14 € összegről szóló csekket adtak át Pierluigi Monteverdinek, a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány képviselőjének.

A KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNY

A nemzetközi rendezvények a lehető legideálisabb módot és környezetet biztosítják az üzlet bővítésére és az ACN Lehetőség bemutatására. Ezenkívül megismertetik a résztvevőkkel az ACN jelenkori és jövőbeni terveit és elképzeléseit. Már ma regisztráljon az ACN Nemzetközi Konferenciájára, amelyre Barcelonában kerül sor 2016. március 4. és 6. között. Mobileszközön is regisztrálhat a www.acnreg.eu címen. Vigye tovább az ACN Új Irányvonalával biztosított lendületet, és hívja el minden ismerősét, mert ez a Konferencia újabb, feledhetetlen eseménynek ígérkezik!

Találkozzunk jövőre Barcelonában!

 

Az ACN európai szolgáltatása
Marketingtevékenységünk az Ön jóváhagyásán alapul. Ha nem kívánja megkapni ezeket az email üzeneteket, kérjük, lépjen a Független Vállalkozói Webiroda felső navigációs sorában található Preferenciák rovatra, kattintson az ACN in Action gombra (bal oldali navigációs sáv), törölje a jelölést a kívánt ország vagy országok mellől, majd kattintson a Küldés gombra. Ezzel törli nevét a címzettek listájáról.

Ha azt szeretné, hogy a fenti üzeneteket és egyéb fontos, Ön által kért ACN email-eket ne utasítsa el az Ön SPAM szűrője vagy azok ne kerüljenek a "levélszemét" mappába, egyszerűen helyezze a feladó címét (acnnewsupdate@acnemail.com) saját címjegyzékébe.

© 2015, ACN Europe B.V.