28.09.2015
Dansk Deutsch Engels Español Français Italiano Magyar Nederlands Polski Português
Hoogtepunten van het internationale trainingsevenement in Rome (Italië)

Op het podium van het internationale trainingsevenement in Rome verkondigde de president en medeoprichter van ACN, dhr. Greg Provenzano, het volgende: “De volgende fase van ACN zal alles dat we al hebben bereikt ver overstijgen.” Dit werd duidelijk gedurende drie onvergetelijke dagen met belangrijke trainingen, inspirerende erkenningsceremonies en twee fantastische gastsprekers tijdens het laatste internationale evenement van ACN van 2015.

Klik hier om de officiele Facebook-pagina van ACN te bezoeken, waar u alle foto's van het evenement in Rome kunt bekijken. Ook kunt u de foto's die u leuk vindt delen en uzelf en uw vrienden taggen.

 

TRAINING en GASTSPREKERS

ACN heette twee speciale gastsprekers welkom, ieder met een unieke boodschap over hoe u de ACN Opportunity ten volle benut. De eerste gastspreker was zaterdagochtend dhr. Peter Lamas, die zijn verbazingwekkende verhaal vertelde en sprak over zijn productfilosofie voor de Aluminé-productlijn. Daarna gaf de legendarische George Zalucki op zondagochtend een speciale presentatie die het publiek inspireerde. Naast deze gastsprekers gaven veel belangrijke Senior Vice-Presidents en Regional Vice-Presidents krachtige trainingen. De Vice-President van European Sales van ACN, dhr. Wayne Holbrook, gaf ook een inzichtelijke Four Fundamentals-training.


AANKONDIGINGEN

Autoship speciale aanbieding

Elke nieuwe Autoship-klant die zich in de maand oktober registreert krijgt 5% korting, en elke Autoship-bestelling ter waarde van € 150,- of meer komt in aanmerking voor gratis verzending. Profiteer van deze beperkt geldige aanbieding om uw organisatie uit te breiden!


Nieuwe Home Security-partnerschappen

Aan het eind van oktober worden er in Italië en het Verenigd Koninkrijk nieuwe Home Security-partnerschappen gelanceerd. Verisure is de grootste leverancier in Europa voor beveiligingssystemen voor woonadressen en kleinbedrijf. In de komende weken worden via een ACN in Action meer details bekendgemaakt, inclusief volledige gegevens over compensatie en dekkingsgebied in elke markt.


Verbetering van Fastweb-service voor Italië

Ook zullen we in oktober een verbetering introduceren voor de bestaande partnerschap voor breedband met Fastweb in Italië. Uw klanten kunnen binnenkort hun service koppelen aan een geweldige 'sim-only'-aanbieding voor mobiele telefoons. Hierdoor wordt het assortiment verkrijgbare diensten voor uw klanten uitgebreid en wanneer de mobiele telefoon samen met breedband wordt afgenomen besparen klanten € 5,- op hun maandelijkse factuur!


Verbetering van GDF Suez voor Italië

Aan het einde van oktober geldt een nieuw 'Sweet Energy'-tarief, waardoor het met een volledig online inschrijfproces voor uw klanten gemakkelijker wordt om van energieleverancier te veranderen! Dit 'Sweet Energy'-tarief is voordelig geprijsd en is exclusief verkrijgbaar voor klanten van ACN. Er zal in de komende weken meer informatie worden bekendgemaakt.

JOi Telecom in Frankrijk

Er werden 2 verbeteringen aangekondigd voor JOi Telecom, waaronder de introductie in november van een nieuw telefonie-abonnement met de naam JOi Equality. 5 uren beltegoed, onbeperkte sms- en mms'jes, en 500 MB data voor slechts € 11,99 per maand! Ook zullen we in november een nieuwe functie introduceren voor telefonische conferenties, die verkrijgbaar wordt voor alle JOi-klanten in Frankrijk.

Verbeteringen voor BV

Er werd een breed bereik aan verbeteringen voor BV voor alle landen aangekondigd, waaronder diensten voor digitale telefonie in alle 18 markten, JOi Telecom in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, diverse partnerschappen voor Energie, Beveiliging en meer! Raadpleeg het bijgewerkte document over Producten en Diensten in de IBO Back Office voor de verhoogde hoeveelheden. Deze verbeteringen zullen u helpen uw bestaande positie gemakkelijker te behouden.

HULPMIDDELEN

Er werden een aantal geweldige nieuw hulpmiddelen aangekondigd om u te helpen de Aluminé-productlijn voor persoonlijke verzorging te bevorderen, waaronder een kwalitatief hoogwaardige glossy brochure (verkrijgbaar per 10 stuks) en een nieuwe producttrainingsvideo van 20 minuten, die nu verkrijgbaar is in de IBO Back Office. De brochures werden ter plekke tijdens het evenement verkocht en zijn binnenkort beschikbaar op de website www.acnbusinesstools.eu, zodat u ze kunt bestellen!

ERKENNING

Dit evenement was simpelweg onvoorstelbaar vanwege de promotieviering van een nieuwe Senior Vice President en 9 nieuwe Regional Vice Presidents.
Nieuw gepromoveerde Senior Vice President: Ahmed Mukhtar
Nieuwe gepromoveerde Regional Vice Presidents: Muhammad Kamran, Rémy Dussin, Sardar Murtaza, Dajo Castelein, Barlin Warsame, Mouzzum Nazir, José Maria Zabalaza Monreal, Frédéric Esteban, Babar Malik, Sergio Ortega en Lucia Ortega.

TERUGGEVEN AAN DE GEMEENSCHAP

Ronald McDonald House Charities

ACN en de medeoprichters geloven altijd in het teruggeven aan de gemeenschappen die ze bezoeken. Op vrijdag verwelkomde Mike Cupisz de Executive Director van het Ronald McDonald House Charities in Italië, Tiziana Gagliardi op het podium en stelde haar aan het publiek voor. Gedurende het evenement werd er door de aanwezigen een financiële bijdrage geleverd aan het goede doel en het totale bedrag aan donaties werd door de medeoprichters verdubbeld. Op zondagmiddag presenteerden de medeoprichters een cheque ter waarde van €14.366,14 aan Pierluigi Monteverdi van RMHC.

HET VOLGENDE EVENEMENT

Internationale evenementen zijn de beste manier om uw organisatie uit te breiden en de ACN Opportunity in de meest aansprekende omgeving te presenteren. Ze geven de aanwezigen ook een goed begrip van de visie van ACN, voor nu en voor de toekomst. Zorg er dus voor dat u zich vandaag nog vooraf inschrijft voor de internationale conventie van ACN, die van 4-6 maart 2016 in Barcelona (Spanje) zal worden gehouden. U kunt zich ook vooraf inschrijven met behulp van mobiele toestel via www.acnreg.eu. Draag het momentum uit dat u heeft gecreëerd met de New Direction van ACN, en nodig iedereen die u kent uit voor het volgende evenement, dat zonder twijfel wederom onvergetelijk zal zijn!

We hopen u volgend jaar in Barcelona te ontmoeten!

 

Service van ACN Europe
Wij maken gebruik van permission marketing. Als u deze e-mailberichten niet wilt ontvangen, gaat u naar IBO Back Office. Daar klikt u bovenaan de pagina op Voorkeuren en vervolgens op ACN in Action (aan de linkerzijde van de pagina). Verwijder de vinkjes bij het land/de landen waarvoor u geen ACN in Actions meer wilt ontvangen en klik op Indienen. U staat voor het (de) betreffende land(en) dan niet langer op de mailinglist.

Om te voorkomen dat dit bericht en andere belangrijke e-mailberichten van ACN worden geweigerd door uw SPAM-filter of in de map met ongewenste post terechtkomen, voegt u het e-mailadres acnnewsupdate@acnemail.com toe aan uw adresboek.

© 2015, ACN Europe B.V.