28.09.2015
Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands Polski Português
Højdepunkter fra det internationale træningsarrangement i Rom

Fra scenen på det internationale træningsarrangement i Rom, udtalte ACNs president og medstifter, Mr. Greg Provenzano: "Den næste fase af ACN vil langt overstige alt, hvad vi hidtil har opnået". Dette var tydeligt gennem alle de tre uforglemmelige dages effektive træning, inspirerende anerkendelse og to fantastiske gæstetalere på ACNs sidste internationale begivenhed i 2015.

Klik her for at besøge ACNs Facebook-side, hvor du kan finde billeder fra Rom-arrangementet. Dette vil gøre det muligt for dig at dele de billeder, du kan lide og mærke dig selv og dine venner.

 

TRÆNING og GÆSTETALERE

ACN bød velkommen til to særlige gæstetalere, begge med en unik indsigt i, hvordan man får mest ud af ACN-potentialet. Den første gæstetaler var Mr. Peter Lamas lørdag morgen, som delte sin utrolige historie og talte om sin produktfilosofi for Aluminé-linjen. Søndag morgen gav den legendariske Mr. George Zalucki en særlig præsentation, der inspirererede publikum. Sideløbende med disse gæstetalere leverede mange top SVPer og RVPer stærke træninger, og ACN vicepræsidenten for de europæiske salg, Mr. Wayne Holbrook, gav en indsigtsfuld Four Fundamentals træning.


BEKENDTGØRELSER

Autoship Special Promotion

Enhver ny Autoship-kunde, der tilmelder sig i oktober måned, vil modtage en 5% rabat, og enhver Autoship-ordre til en værdi på €150 eller derover er berettiget til gratis forsendelse. Udnyt denne tidsbegrænsede promotion til at fremme opbygningen af din forretning!


Nye Home Security Partnerships

Ved udgangen af oktober vil det nye Home Security partnerskab med Verisure blive lanceret i Italien og Storbritannien. Verisure er den største private udbyder i Europa af sikkerhedssystemer for privatkunder og små erhvervskunder. Flere detaljer vil blive annonceret via et ACN in Action i de kommende uger, herunder komplette provisionsoplysninger og dækningsområdet for hvert marked.


Fastweb Service Enhancement for Italien

Ligeledes i oktober vil vi introducere en forbedring af det eksisterende bredbånds-partnerskab med Fastweb i Italien. Dine kunder vil snart kunne samle deres tjenester med et stort mobiltilbud for sim alene. Dette vil udvide rækken af tjenester til rådighed for dine kunder, og når mobil tages i forbindelse med bredbånd, vil kunderne spare €5 på deres månedlige faktura!


GDF Suez Enhancement for Italien

En ny “Sweet Energy” tarif vil være tilgængelig i slutningen af oktober, der vil gøre det nemmere for dine kunder at udskifte deres energileverandør med en ren online tilmeldingsproces! Denne Sweet Energy-tarif er konkurrencedygtig på prisen og vil kun være tilgængelig for ACN-kunder. Alle detaljer vil blive meddelt i løbet af de kommende uger.

JOi Telecom i Frankrig

Der var 2 forbedringer annonceret for Joi Telecom, herunder indførelsen af et nyt abonnement kaldet Joi Equality i november måned. 5 timers samtale, ubegrænset SMS og MMS, og 500 MB data for kun €11,99 om måneden! Ligeledes i november vil vi lancere en ny konferenceopkaldsfunktion, som vil være tilgængelig for alle Joi-kunder i Frankrig.

BV Enhancements

En bred vifte af BV-forbedringer blev annonceret for alle lande, herunder digital telefonservice på alle 18 markeder, Joi Telecom i Storbritannien og Frankrig, diverse partnerskaber for energi, Home Security og meget mere! Vi henviser til det opdaterede produkt- og tjeneste noteringsdokument i IBO Back Office for at se de forhø beløb. Disse forbedringer vil hjælpe dig med at vedligeholde din optjente position nemmere.

VÆRKTØJER

Nogle fremragende nye værktøjer er blevet indført for at hjælpe med at fremme Aluminé-linjen af produkter til personlig pleje, herunder en højkvalitets glittet brochure (fås i pakker med 10) og en ny 20 minutters produkttræningsvideo, som nu er tilgængelig i IBO Back Office. Brochurerne blev solgt ved arrangementet og vil snart være tilgængelige for bestilling på www.acnbusinesstools.eu hjemmesiden!

ANERKENDELSE

Dette arrangement var simpelthen utroligt hvad angår at fejre forfremmelsen af en ny Senior Vice President, sammen med 9 Regional Vice Presidents.
Nyligt forfremmet Senior Vice President: Ahmed Mukhtar
Nyligt forfremmede Regional Vice Presidents: Muhammad Kamran, Rémy Dussin, Sardar Murtaza, Dajo Castelein og Barlin Warsame, Mouzzum Nazir, José Maria Zabalaza Monreal, Frédéric Esteban, Babar Malik, Sergio Ortega og Lucia Ortega.

AT GIVE TILBAGE TIL SAMFUNDET

Ronald McDonald House Charities

ACN og medstifterne tror på at altid give tilbage til de samfund, de besøger. Mike Cupisz bød på fredagen Tiziana Gagliardi, Executive Director for Ronald McDonald House Charities i Italien, velkommen på scenen for at give en præsentation til publikum. Under arrangementet gav publikum bidrag til stiftelsen, og den samlede mængde donationer blev modsvaret euro for euro af medstifterne. Søndag eftermiddag præsenterede medstifterne en check på beløbet €14.366,14 til Pierluigi Monteverdi for RMHC.

DET NÆSTE ARRANGEMENT

Internationale arrangementer er den bedste måde at få din forretning til at vokse på og præsentere ACN-potentialet i det mest overbevisende miljø der findes. De giver også deltagerne en klar forståelse af ACNs vision i dag og i fremtiden. Husk at forhåndstilmelde dig i dag til den internationale ACN-konvention, der afholdes i Barcelona fra den 4. til 6. marts 2016. Du kan også forhåndstilmelde dig på en mobil enhed via www.acnreg.eu. Viderefør dynamikken genereret med ACNs New Direction og invitér alle du kender til at deltage i, hvad der utvivlsomt vil blive en anden fantastisk mindeværdig begivenhed!

Vi håber på at se dig til næste år i Barcelona!

 

ACN Europes service
Vi udøver permission marketing. Hvis du ikke ønsker at modtage disse e-mailmeddelelser, bedes du gå til sektionen med Indstillinger, som du kommer til igennem menuen i toppen af IBO Back Office. Klik på ACN in Action (i venstre side), fravælg de lande, du ønsker at udelade, og klik herefter på Send. Hermed bliver du fjernet fra vores modtagerliste.

For at undgå, at denne og andre vigtige e-mails fra ACN, som du har bedt om, bliver afvist af dit SPAM-filter eller dirigeret til din mappe med "junk-mail", skal du blot tilføje vores afsenderadresse (acnnewsupdate@acnemail.com) til din adressebog.

© 2015, ACN Europe B.V.