2016.04.06
Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands
Norsk Polski Português Svenska
Ta en titt på den nyligen omdesignade Benevita-hemsidan!

Den nya hemsidan ger dig en bättre övergripande shoppingupplevelse!

Vi har omdesignat Benevitas hemsida för att göra den mer modern, samtidigt som vi har förbättrat layouten för att ge dig och dina kunder en bättre användarupplevelse.

Varje del av hemsidan har fräschats upp, från informationssidorna för produkter från Benevita och Aluminé till framgångssagorna. Dessutom finns det nya Shake-It!-recept!

Shake-It! vanilj Kampanj

Om du köper en låda Shake-It! vanilj får du en andra låda gratis, under hela april månad! Detta gäller endast för IBO:er. Dra nytta av detta otroliga erbjudande genom att välja kampanjpaketet på den nya hemsidan!

Logga in på den nya hemsidan nu: www.benevita.eu

En tjänst från ACN Europe
Vi bedriver samtyckesbaserad marknadsföring. Om du inte vill få dessa e-postmeddelanden går du till avsnittet Inställningar högst upp i IBO Back Office, klickar på ACN in Action (till vänster), avmarkerar det land eller de länder som du vill utelämna och klickar sedan på Bekräfta. Du tas då bort från vår mottagarlista.

Lägg in vår avsändaradress (acnnewsupdate@acnemail.com) i din adressbok för att förhindra att detta och andra viktiga ACN-meddelanden blockeras av ditt skräppostfilter eller läggs i skräppostmappen.

© 2016, ACN Europe B.V.