06.04.2016
Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands
Norsk Polski Português Svenska
Ta en kikk på den nylig re-designede Benevita-nettsiden!

Den nye nettsiden forbedrer den samlede shoppingopplevelsen!

Vi har re-designet Benevita-nettsiden for å gjøre den mer moderne, samtidig som layouten forbedres for å forbedre brukeropplevelsen for deg og dine kunder.

Hver del av nettsiden har blitt oppdatert, fra Benevita og Aluminé-produktinformasjonsidene til suksesshistoriene, dessuten er det også noen nye Shake-it! -oppskrifter!

Vanilla Shake-It! Kampanje

Når du kjøper en boks av Vanilla Shake-It! i løpet av måneden april, vil du motta en andre boks gratis! Dette er tilgjengelig eksklusivt for IBO-er. Sørg for å sjekke ut denne kampanjen, ved å velge kampanjepakken på den nye nettsiden og benytt deg av dette utrolige tilbudet!

Logg inn på den nye nettsiden nå: www.benevita.eu

Service fra ACN Europe
Vi praktiserer markedsføring med tillatelse. Hvis du ikke ønsker å motta disse e-postvarslene, vennligst gå til Preferanser-delen som du finner øverst på IBO Office, klikk ACN i action (naviger til venstre), fjern avkryssingene for alle land du ønsker å utelate og klikk deretter på Send inn. Dette vil fjerne deg fra mottakerlisten.

For å forhindre dette og at andre viktige ACN-e-poster du har bedt om blir avvist av ditt SPAM-filter eller rutet til din "søppelpost"mappe, bare legg til "Fra"-adressen (acnnewsupdate@acneamail.com) til din adressebok.

© 2016, ACN Europe B.V.