24.07.2015
Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands Polski Português
Karcsúsodjon a bikiniszezonra!

Úgy érzi, nem elég karcsú az idei bikiniszezonban? Ne aggódjon; még tart a nyár! Dobja le a felesleges kilókat a meleg hónapokban a Benevita Súlykontroll Rendszerrel, amely három formában segíti Önt, hogy karcsúbban várja a nyár második felét...

Mi a titok nyitja? Termékeink aktív hatóanyaga a glükomannán, a Japánban honos Amorphophallus konjac gyökér kivonata, amelyről a klinikai tesztek bebizonyították, hogy kalóriaszegény étrend mellett elősegíti a testtömegcsökkentést.

Átfogó súlykontroll rendszerünk a fehérjék, rostok, vitaminok és ásványi anyagok tökéletes egyensúlyával teszi lehetővé az egészségesebb életmód kialakítását és fenntartását.

Az alkalmazás igen egyszerű!

  1. Shake-It! Egészséges, könnyű és ízletes étrend-kiegészítő, napi egyszeri fogyasztásra.
  2. Go! A B vitaminok (B1, B2, B6, B12, B3 és B5 vitamin), a biotin és a C vitamin együttesen biztosítja a megfelelő energiát nyújtó anyagcserét.
  3. Recover! Magnézium és citrombalzsam kivonat segítségével csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget.

Látogasson el a Benevita weboldalra, ahol választhat a finom ízekből, és ötleteket adunk az egészséges életmód fenntartására. Önt mindössze három lépés választja el az egészségesebb életmódtól!

A Wellness hivatkozáson keresztül nyújthat be rendelést
az ACN Online Shopban.
Az ACN európai szolgáltatása
Marketingtevékenységünk az Ön jóváhagyásán alapul. Ha nem kívánja megkapni ezeket az email üzeneteket, kérjük, lépjen a FV Webiroda felső navigációs sorában található Preferenciák rovatra, kattintson az ACN in Action gombra (bal oldali navigációs sáv), törölje a jelölést a kívánt ország vagy országok mellől, majd kattintson a Küldés gombra. Ezzel törli nevét a címzettek listájáról.

Ha azt szeretné, hogy a fenti üzeneteket és egyéb fontos, Ön által kért ACN email-eket ne utasítsa el az Ön SPAM szűrője vagy azok ne kerüljenek a "levélszemét" mappába, egyszerűen helyezze a feladó címét (acnnewsupdate@acnemail.com) saját címjegyzékébe.

© 2015, ACN Europe B.V.