24.07.2015
Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands Polski Português
Slank af voor het zwemseizoen!

Voelt u zich minder slank dat u zou willen dit zwemseizoen? Maakt u zich geen zorgen; de zomer is nog niet voorbij! Geef uw gewichtsverlies een extra impuls deze zomer met ons gewichtsverliessysteem Benevita, een drieledige aanpak om u te helpen slank te worden en slank te blijven. Zo zult u in de tweede helft van de zomer kunnen genieten van een slankere versie van uzelf...

Ons geheim? Al onze producten bevatten het actieve ingrediënt glucomannan, de wortel van het in Japan gekweekte en geoogste Amorphophallus konjac. In klinische studies is bewezen dat deze wortel, samen met een caloriearm dieet, bijdraagt aan gewichtsverlies.

Ons volledige gewichtsverliessysteem biedt u de ideale balans van proteïnen, vezels, vitaminen en mineralen zodat u een gezondere levensstijl kunt bereiken en behouden.

Het is simpel:

  1. Shake-It! Onze heerlijke maaltijdvervanger biedt eenmaal per dag een vervangende maaltijd die gezond en eenvoudig is.
  2. Go! Onze mix van B-vitamines (vitamine B1, B2, B6, B12 en B5), biotine en vitamine C dragen bij aan een normale, energie opwekkende stofwisseling.
  3. Recover! Beperk vermoeidheid en ontspan met onze mix van magnesium en citroenmelisse-extract.

Bezoek de Benevita-website voor diverse heerlijke smaken, evenals tips voor het behouden van een gezonde levensstijl. U bent slechts drie stappen verwijderd van een betere versie van uzelf!

Plaats uw bestelling via het icoontje Wellness op uw ACN Online Shop.
Service van ACN Europe
Wij maken gebruik van permission marketing. Als u deze e-mailberichten niet wilt ontvangen, gaat u naar MijnACN voor vertegenwoordigers. Daar klikt u bovenaan de pagina op Voorkeuren en vervolgens op ACN in Action (aan de linkerzijde van de pagina). Verwijder de vinkjes bij het land/de landen waarvoor u geen ACN in Actions meer wilt ontvangen, en klik op Indienen. U staat voor het (de) betreffende land(en) dan niet langer op de mailinglist.

Om te voorkomen dat dit bericht en andere belangrijke e-mailberichten van ACN worden geweigerd door uw SPAM-filter of in de map met ongewenste post terechtkomen, voegt u het e-mailadres acnnewsupdate@acnemail.com toe aan uw adresboek.

© 2015, ACN Europe B.V.