24.07.2015
Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands Polski Português
Tab dig inden badesæsonen!

Ville du ønske, du var lidt slankere, nu hvor badesæsonen er gået i gang? Bare rolig, sommeren er ikke ovre endnu! Kickstart vægttabet for den varme sæson med vores Benevita vægtreguleringssystem— en tregrenet tilgang til at blive og forblive slank — og nyd den sidste del af sommeren i en slankere udgave af dig selv...

Vores hemmelige løsning? Alle vores produkter indeholder den aktive ingrediens glucomannan, Amorphophallus konjac-knolden, som dyrkes og høstes i Japan, og kliniske forsøg har bevist, at den i kombination med en kalorielet diæt bidrager til vægttab.

Vores komplette vægtreguleringssystem tilbyder dig den perfekte balance mellem proteiner, fibre, vitaminer og mineraler og gør det muligt for dig at opnå og opretholde en sundere livsstil.

Så enkelt er det!

  1. Shake-It! Med vores lækre erstatningsmåltid får du ét sundt og nemt erstatningsmåltid om dagen.
  2. Go! Vores blanding af B-vitaminer (vitamin B1, B2, B6, B12, B3 og B5), biotin og C-vitamin bidrager til et normalt energiskabende stofskifte.
  3. Recover! Træthed og stress reduceres takket være blandingen af magnesium og citronmelisseekstrakt.

Besøg Benevitas website, og se de mange lækre smagsvarianter. Få samtidig tip til, hvordan du opretholder en sund livsstil. Du er kun tre trin fra at blive en bedre udgave af dig!

Afgiv din bestilling nu via Wellness-ikonet i din ACN Online Shop.
Dette er en service fra ACN Europe
Vi udøver markedsføring med tilladelse. Hvis du ikke ønsker at modtage disse e-mailmeddelelser, bedes du gå til sektionen med Indstillinger, som du kommer til gennem menuen i toppen af MitACN for repræsentanter. Klik på ACN in Action (i venstre side), fravælg de lande, du ønsker at udelade, og klik herefter på Send. Herved vil du blive fjernet fra vores modtagerliste.

For at undgå, at denne og andre vigtige e-mails fra ACN, som du har bedt om, bliver afvist af dit SPAM-filter eller dirigeret til din mappe med "junk-mail", skal du blot tilføje vores afsenderadresse (acnnewsupdate@acnemail.com) til din adressebog.

© 2015, ACN Europe B.V.