Ha nem látja a képeket, kattintson az alább kiválasztott nyelvre.
Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands Polski Português
28.05.2014
A Benevita segítségével az emberek valóra válthatják álmaikat

"Amikor a Benevita megjelent az ACN-nél, a hét hat napján kezdtem fogyasztani a terméket. Kevesebb mint négy hónap alatt több mint 12 kilót fogytam. Most az első maratonfutásomat tervezem Rotterdamban!" - Jermaine Maaijen

Miután elolvasta Darren Hardy The Compound Effect (Összetett hatás) című besztszeller könyvét, a holland Jermaine Maaijen úgy döntött, hogy változtat néhány korábban kialakított szokásán. Ennek keretében étrendváltoztatással próbálta kialakítani ideális súlyát. Ezt a célt a tavaly szeptemberben megjelent Benevita Súlykontroll Rendszerrel tervezte elérni.

A gyors súlycsökkenés után Jermaine nem is gondolta volna, hogy ismét hódolhat számos, korábban elhanyagolt hobbijának.

Kérjük, kattintson a képre, ha szeretné megtekinteni a videót:

 

A Wellness hivatkozáson keresztül nyújthat be rendelést az ACN Online Shop-ban.
A jó élet ma kezdődik!

 

www.acneuro.com
www.acnevents.eu




ACN Europe szolgáltatás
Marketingtevékenységünk az Ön jóváhagyásán alapul. Ha nem kéri ezeket az email üzeneteket, kérjük, lépjen a MyACN Képviselőknek webiroda felső navigációs sorában található Preferenciák rovatra, kattintson az ACN in Action gombra (baloldali navigációs sáv), törölje a jelölést az adott ország vagy országok mellől, majd kattintson a Küldés gombra. Ezzel törli nevét a címzettek listájáról.

Ha azt szeretné, hogy a fenti üzeneteket és egyéb fontos, Ön által kért ACN emaileket ne utasítsa el az Ön SPAM szűrője vagy azok ne kerüljenek a "levélszemét" mappába, egyszerűen helyezze a feladó címét (acnnewsupdate@acnemail.com) saját címjegyzékébe.

© 2014, ACN Europe B.V.