Zijn de afbeeldingen niet zichtbaar? Klik dan op uw taal hieronder.
Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands Polski Português
28.05.2014
Benevita stelt mensen in staat hun dromen waar te maken

"Toen ACN Benevita introduceerde, ben ik het zes dagen per week gaan gebruiken. Binnen iets minder dan vier maanden ben ik meer dan 12 kilo kwijtgeraakt. Nu ben ik van plan om mijn eerste volledige marathon te lopen in Rotterdam!" - Jermaine Maaijen

Na het lezen van Darren Hardy's bestseller, The Compound Effect, was Jermaine Maaijen uit Nederland erop gebrand enkele door hem aangeleerde gewoontes te veranderen. Zo wilde hij zijn dieet aanpassen om zijn ideale gewicht te kunnen bereiken. Toen het gewichtsverliessysteem Benevita afgelopen september werd geïntroduceerd, was hij vastberaden om dat doel te bereiken.

Wat Jermaine niet had kunnen voorzien nadat hij in een korte periode was afgevallen, is dat hij geïnspireerd zou worden om andere interesses te ontplooien die hij voorheen had genegeerd.

Klik op de afbeelding hieronder om zijn fascinerende video te bekijken.

 

Plaats uw bestelling via het icoontje Wellness op uw ACN Online Shop.
Gezond leven begint vandaag!

 

www.acneuro.com
www.acnevents.eu




Service van ACN Europe
Wij maken gebruik van permission marketing. Als u deze e-mailberichten niet wilt ontvangen, gaat u naar MijnACN voor vertegenwoordigers. Daar klikt u bovenaan de pagina op Voorkeuren en vervolgens op ACN in Action (aan de linkerzijde van de pagina). Verwijder de vinkjes bij het land/de landen waarvoor u geen ACN in Actions meer wilt ontvangen en klik op Indienen. U staat voor het (de) betreffende land(en) dan niet langer op de mailinglist.

Om te voorkomen dat dit bericht en andere belangrijke e-mailberichten van ACN worden geweigerd door uw SPAM-filter of in de map met ongewenste post terechtkomen, voegt u het e-mailadres acnnewsupdate@acnemail.com toe aan uw adresboek.

© 2014, ACN Europe B.V.