13.04.2010
Dansk Deutsch English Español Français Italiano Nederlands Norsk Português Suomi Svenska

Kölnin kansainvälinen koulutustapahtuma
17. – 19. syyskuuta 2010

Madridin kansainvälinen koulutustapahtuma oli valtava menestys ja toivomme, että hyödyit monista koulutustapahtumista, sait inspiraatiota ACN:n perustajien ja parhaiden edustajien pitämistä motivoivista puheista ja nautit lukuisien tunnustusten ja ylennysten juhlinnasta.

Nyt on aika laittaa kaikki kuluneen viikonlopun koulutus käytäntöön ja saada tiimisi motivoituneeksi seuraavaan tapahtumaan!

Olemme ylpeitä saadessamme ilmoittaa, että Kölnin Lanxess Arena isännöi seuraavan kansainvälisen koulutustapahtuman, joka pidetään 17. - 19. syyskuuta 2010. Lanxess Arena on Saksan suurin viihteen tapahtumapaikka ja siellä on huippuluokan näyttämö, ääni- ja valoteknologia, mikä tekee tästä ainutlaatuisen ja unohtumattoman tapahtuman!


Madridin kansainvälinen koulutustapahtuma myytiin loppuun; muista varmistaa lippu itsellesi ja vieraillesi ilmoittautumalla ennakkoon tänään erikoishintaan 135€ (sis. ALV), millä säästät 20€ paikan päällä maksetusta hinnasta. Jos rakennat liiketoimintaasi tosissasi, sinun on saavuttava itse ja tuotava mukanasi mahdollisimman monta tiimisi jäsentä Kölnin kansainväliseen koulutustapahtumaan 17. - 19. syyskuuta 2010.

On kolme tapaa, joilla voit ilmoittautua ennakkoon Kölnin kansainväliseen koulutustapahtumaan:
1. Ilmoittaudu verkossa
• Mene OmaACN edustajille -sivustoon ja klikkaa Tapahtumat -välilehteä
• Klikkaa Eurooppa
• Kölnin tapahtuman kohdalla klikkaa Ilmoittaudu verkossa
• Ilmoittaudu
• Kun ilmoittautumisesi on vahvistettu, sinua pyydetään tulostamaan lippusi.
Sinun on tuotava lippusi mukanasi tapahtumaan

2. Tulosta Kölnin ennakkoilmoittautumis -lomake ja lähetä täytetty lomake postissa osoitteeseen:
ACN Europe BV – Attn: Rep Entry
Thomas R. Malthusstraat 1-3
1066 JR Amsterdam
The Netherlands

3. Tulosta Kölnin ennakkoilmoittautumis -lomake ja faksaa täytetty lomake numeroon:
ACN Representative Entry
+31 20 355 6977

Kölnin kansainvälinen koulutustapahtuma
17. – 19. syyskuuta 2010
Lanxess Arena
Willy-Brandt-Platz 3
50679, Köln
Saksa



ACN Europe - Palvelut
Harjoitamme yhteistyömarkkinointia. Jos et halua saada näitä viestejä, mene OmaACN-sivujen yläreunan navigointipalkista löytyvään Asetukset-osaan, napsauta ACN in Action -kohtaa (vasen navigointisarake), poista kaikkien niiden maiden valinta, jotka haluat jättää pois, ja napsauta sitten Lähetä. Osoitteesi poistuu tilaajalistalta.

Lisää sähköpostiosoite (acnnewsupdate@acnemail.com) osoitelistaasi, etteivät ACN:ltä tulleet viestit ajaudu roskapostikansioon.

© 2010, ACN Europe B.V.