13.04.2010
Dansk Deutsch English Español Français Italiano Nederlands Norsk Português Suomi Svenska

Het internationale trainingsevenement in Keulen
17 - 19 september 2010

De internationale conventie in Madrid was een gigantisch succes en wij hopen dat u heeft geprofiteerd van de vele trainingssessies, geïnspireerd bent geraakt door de motiverende toespraken van de medeoprichters en topleiders van ACN en heeft genoten van de talrijke erkenningsceremonies en promoties.

Het is nu tijd om de trainingen van het afgelopen weekend in de praktijk te brengen en uw teams te motiveren voor het volgende evenement!

Met trots kondigen wij aan dat het volgende internationale trainingsevenement zal worden gehouden in de Lanxess Arena in Keulen op 17 t/m 19 september 2010. De Lanxess Arena is de grootste entertainmentlocatie van Duitsland en biedt een ultramodern podium en een geavanceerde geluids- en lichttechnologie. Mede hierdoor zal het evenement werkelijk spectaculair worden en mag u het beslist niet missen!


De internationale conventie in Madrid was uitverkocht; zorg er dus voor dat u en uw gasten een toegangsbewijs bemachtigen door zich vandaag nog vooraf in te schrijven tegen de speciale prijs van € 135 (inclusief BTW). Hiermee bespaart u € 20 op de prijs aan de zaal. Als u uw organisatie serieus wilt opbouwen, dan dient u er dus voor te zorgen dat u en zo veel mogelijk leden van uw team aanwezig zijn bij het internationale trainingsevenement in Keulen op 17 t/m 19 september 2010.

Er zijn drie manieren waarop u zich vooraf kunt inschrijven voor het internationale trainingsevenement in Keulen:

1. Online inschrijven
• Ga naar MijnACN voor vertegenwoordigers en klik op Evenementen.
• Klik op Europa.
• Vervolgens klikt u bij het evenement in Keulen op Online inschrijven.
• Schrijf uzelf in.
• Nadat uw inschrijving is bevestigd, wordt u gevraagd uw toegangsbewijs af te drukken.
Vergeet dit toegangsbewijs niet mee te nemen naar het evenement.

2. Druk het formulier voor vooraf inschrijven af, vul het in en stuur het op naar:
ACN Europe BV – t.a.v. Rep Entry
Thomas R. Malthusstraat 1-3
1066 JR Amsterdam
Nederland

3. Druk het formulier voor vooraf inschrijven af, vul het in en fax het naar:
ACN Representative Entry
+31 20 355 6977

Internationaal trainingsevenement Keulen
17 – 19 september 2010
Lanxess Arena
Willy-Brandt-Platz 3
50679, Keulen
Duitsland



Service van ACN Europe
Wij maken gebruik van permission marketing. Als u deze e-mailberichten niet wilt ontvangen, gaat u naar MijnACN. Daar klikt u bovenaan de pagina op Voorkeuren en vervolgens op ACN in Action (aan de linkerzijde van de pagina). Verwijder de vinkjes bij het land/de landen waarvoor u geen ACN in Actions meer wilt ontvangen en klik op Indienen. U staat voor het (de) betreffende land(en) dan niet langer op onze mailinglist.

Om te voorkomen dat dit bericht en andere belangrijke e-mailberichten van ACN worden geweigerd door uw SPAM-filter of in de map met ongewenste post terechtkomen, voegt u het e-mailadres acnnewsupdate@acnemail.com toe aan uw adresboek.

© 2010, ACN Europe B.V.