13.04.2010
Dansk Deutsch English Español Français Italiano Nederlands Norsk Português Suomi Svenska

Det internationale træningsarrangement i Køln
den 17. - 19. september 2010

Den internationale kongres i Madrid var en kæmpe succes og vi håber, I har fået gavn af de mange træningssessions, blev inspirerede af de motiverende taler fra ACN’s medstiftere og top-ledere og nød fejringen af de mange anerkendelser og forfremmelser.

Nu er tiden inden til at omsætte træningerne fra den foregående weekend til praksis og få jeres teams motiverede til det næste arrangement!

Vi er stolte over, at kunne annoncere, at Køln Lanxess Arena bliver rammen for det næste internationale træningsarrangement fra den 17. – 19. september 2010. Lanxess Arena er Tysklands største underholdningsvenue og har en hyper avanceret scene med lyd- og lysteknologi, der gør det til et virkeligt spektakulært arrangement, som du ikke ønsker at gå glip af!


Den internationale kongres i Madrid blev udsolgt. Husk at sikre dig og dine gæster en plads ved at forhåndstilmelde jer i dag til den særlige pris af € 135 (inkl. moms) og spar € 20 i forhold til prisen på stedet. Hvis du tager opbygningen af din forretning alvorligt, er du nødt til at få dig selv og så mange medlemmer af dit team som muligt, til at deltage i det internationale træningsarrangement i Køln fra den 17. – 19. september 2010.

Der er tre måder, du kan tilmelde dig det internationale træningsarrangement i Køln på:
1. Tilmeld dig online
• Gå til MitACN for repræsentanter og klik på Arrangementer
• Klik på Europa
• Klik på Online tilmelding under arrangementet i Køln
• Tilmeld dig
• Når din tilmelding er bekræftet, bliver du bedt om at udskrive din billet.
Du skal tage billetten med dig til arrangementet

2. Udskriv forhåndstilmeldingsblanketten til Køln og send den udfyldte blanket til:
ACN Europe BV – Attn: Rep Entry
Thomas R. Malthusstraat 1-3
1066 JR Amsterdam
Nederland

3. Udskriv forhåndstilmeldingsblanketten til Køln og fax den udfyldte blanket til:
ACN Representative Entry
+31 20 355 6977

Internationalt træningsarrangement i Køln
den 17. - 19. september 2010
Lanxess Arena
Willy-Brandt-Platz 3
50679, Køln
Tyskland



Dette er en service fra ACN Europe
Vi praktiserer markedsføring med tilladelse. Hvis du ikke ønsker at modtage disse e-mail-meddelelser, bedes du gå til sektionen med ’Indstillinger’, som du kommer til gennem menuen i toppen af MitACN. Klik på ’ACN in Action’ (i venstre side), fravælg de lande du ønsker at udelade, og klik herefter på send. Hermed bliver du fjernet fra vores modtagerliste.

For at undgå at denne og andre vigtige ACN e-mails, som du har bedt om, bliver afvist af dit SPAM-filter eller omdirigeret til din ’junkmail-mappe’, skal du bare tilføje vores afsenderadresse (acnnewsupdate@acnemail.com) til din adressebog.

© 2010, ACN Europe B.V.