26.05.2008
Dansk Deutsch English Español Français Italiano Nederlands Norsk Polski Português Svenska

Internationellt utbildningsevent i Rotterdam - Missa inte chansen att besöka ACNs europeiska huvudkontor

Nästa internationella utbildningseventet kommer att hållas i Rotterdam. Det här är den perfekta möjligheten att besöka ACNs europeiska huvudkontor i Amsterdam, bara anmäl dig till en av våra kontorsvisningar. Kontorsvisningarna kommer att hållas på följande språk: Engelska, franska, tyska, italienska, portugisiska och polska.

Om du vill anmäla dig själv eller en grupp till en rundtur den 23, 24 och/eller 27 oktober, vänligen reservera din plats genom att ringa callcentret (Amsterdam, Åmål, Wroclaw). Försäkra dig om att du har följande information om dig själv och de eventuella andra personer som du vill anmäla till hands:

    • Representant (Team ID) / Gäst
    • För- & efternamn
    • E-postadress
    • Föredraget språk på rundturen
    • Föredragen tid för rundturen

Klicka här för ett komplett schema med rundturerna och vilka språk de kommer att ges på. Vänligen överväg möjligheten att delta i en engelskspråkig rundtur om du talar engelska, för att lämna plats för i de övriga grupperna för de som inte kan engelska.

Din och/eller din grupps anmälan till kontorsvisningen kommer inte att bekräftas förrän all den ovan nämnda informationen har lämnats till callcentret. Endast representanter med bekräftade bokningar kommer att tillåtas att delta i kontorsvisningarna.

Missa inte chansen att besöka ACNs europeiska huvudkontor Ring idag och reservera din plats!

En tjänst från ACN Europe
Vi bedriver marknadsföring efter att ha fått din tillåtelse. Om du inte önskar att få fler e-postmeddelanden: Gå till sektionen Inställningar i menyn längst upp på MittACN, klicka på “ACN in Action” till vänster och avmarkera de länder som du inte längre vill motta nyheter för och klicka på “Skicka”. Detta tar bort din e-postadress från vår distributionslista.

För att förhindra att detta och andra viktiga ACN-meddelanden blir blockerat av ditt SPAM-filter eller blir betraktat som “skräppost”, lägg in vår avsändaradress (acnnews@acninc.com) i din adressbok.

Copyright © 2008, ACN Inc.