26.05.2008
Dansk Deutsch English Español Français Italiano Nederlands Norsk Polski Português Svenska

Det internationale træningsarrangement i Rotterdam - Gå ikke glip af muligheden for at besøge ACN's europæiske hovedkontor

Det næste internationale træningsarrangement bliver afholdt i Rotterdam. Det er den perfekte lejlighed til at besøge ACN's europæiske hovedkontor i Amsterdam, ved at tilmelde sig en af vores rundvisninger. Der bliver givet rundvisninger på følgende sprog: engelsk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk og polsk.

Hvis du ønsker at tilmelde dig selv eller en gruppe til en kontorrundvisning den 23., 24. og/eller 27. oktober, bedes du reservere din plads ved at ringe til vores call center (Amsterdam, Åmål & Wroclaw). Vær venlig at have følgende oplysninger ved hånden, når du tilmelder dig:

    • Repræsentant (Team ID) / gæst
    • For- & efternavn
    • E-mail-adresse
    • Det ønskede sprog
    • Det ønskede tidspunkt for rundvisningen

Klik her for at se hele planen for rundvisningerne og de sprog de bliver afholdt på. Hvis du taler engelsk, beder dig om at overveje muligheden for at deltage i en engelsksproget rundvisning, for at overlade plads i rundvisninger på andre sprog.

Du og/eller din gruppe får kun bekræftet tilmelding til en rundvisning, når alle ovenstående oplysninger er givet ved at ringe til call centeret. Kun repræsentanter med bekræftet reservation kan deltage i rundvisningerne.

Gå ikke glip af muligheden for at besøge ACN's europæiske hovedkontor. Ring i dag og reservér din plads!

ACN Europe udøver permission marketing
Vi udøver permission marketing. Hvis du ikke ønsker at modtage disse e-mail-meddelelser, bedes du gå til sektionen med Indstillinger, som du kommer til gennem menuen i toppen af MitACN. Klik på ACN in Action (i venstre side) og fravælg ethvert land eller alle lande du ønsker at udelade, og klik herefter på send. Dette vil fjerne din e-mail-adresse fra vores e-mail-liste.

For at undgå at denne og andre vigtigt e-mails fra ACN, som du har bedt om, bliver afvist af dit SPAM-filter eller dirigeret til din mappe med 'junk-mail', skal du bare tilføje vores afsenderadresse (acnnews@acninc.com) til din adressebog.

Copyright © 2008, ACN Inc.