26.05.2008
Dansk Deutsch English Español Français Italiano Nederlands Norsk Polski Português Svenska

Internasjonalt opplæringsarrangement i Rotterdam - Ikke gå glipp av muligheten til å besøke ACNs europeiske hovedkontorer

Det neste internasjonale opplæringsarrangementet vil bli avholdt i Rotterdam. Dette er en perfekt anledning til å besøke ACNs europeiske hovedkvarter i Amsterdam, ved å melde deg på en av våre kontoromvisninger. Kontoromvisningene vil bli holdt på følgende språk: Engelsk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk og polsk

Dersom du ønsker å melde på deg eller en gruppe til kontoromvisning 23., 24. og/eller 27. oktober, kan du reservere plass ved å ringe callsenteret (Amsterdam, Åmål og Wroclaw). Pass på at du har følgende informasjon tilgjengelig om deg selv og eventuelt andre du melder på:

    • Representant (Team-ID) / Gjest
    • For- og etternavn
    • E-postadresse
    • Foretrukket språk
    • Foretrukket tidspunkt

Klikk her for å få oversikt over omvisningene og hvilket språk de blir holdt på. Dersom du kan engelsk, er det fint om du melder deg på en engelskspråklig omvisning, slik at det blir plass på de andre gruppene for de som ikke kan engelsk.

Du og/eller gruppen din vil først motta bekreftelse for en kontoromvisning når all informasjonen ovenfor har blitt gitt til callsenteret. Kun representanter med bekreftede påmeldinger vil få delta på kontoromvisningene.

Ikke gå glipp av muligheten til å besøke ACNs europeiske hovedkontor. Ring i dag og meld deg på!

En tjeneste fra ACN Europe
Vi praktiserer tillatelsesmarkedsføring. Dersom du ikke ønsker å motta disse e-postmeldingene, kan du gå inn på Innstillinger øverst på MinACN, klikke på ACN in Action (på venstre side), fjerne kryssene ved de landene du ønsker å utelate, og klikke på send. Dette vil fjerne deg fra vår mottakerliste.

For å unngå at denne og andre viktige e-poster fra ACN som du har bedt om, blir avvist av ditt SPAM-filter eller sendt til din "junk mail"-folder, kan du legge vår "Fra"-adresse (acnnews@acninc.com) til din adressebok.

Copyright © 2008, ACN Inc.