Ha nem látja a képeket, kattintson az alább kiválasztott nyelvre.
Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands Polski Português  
29.09.2014
Ön új az ACN-nél? Használja ki a Kedvezményes Árat
a Müncheni Nemzetközi Tréningen!

MINDIG MAGASABBRA!

Kedvezményes előregisztrációs ár
új Team Trainereknek!

Itt az előregisztráció ideje a következő Nemzetközi ACN Tréningre, amelyet Münchenben rendezünk 2014. október 10. és 12. között!

A nemzetközi rendezvények a lehető legideálisabb körülményeket biztosítják az üzlet bővítésére és az ACN Lehetőség megismerésére. Ezenkívül megismertetik a résztvevőkkel az ACN jelenkori és jövőbeni terveit és elképzeléseit.

Ha Ön az elmúlt harminc (30) napban kezdte az ACN üzletet, igénybe veheti a csökkentett árat a Müncheni Nemzetközi Rendezvényen. Az előregisztrációval takarítson meg 90 €-t a rendezvény helyszínén fizetendő árhoz képest.*

Most váltsa meg belépőjét!
Az előregisztráció kedvezményes ára
ÚJ Team Trainerek részére 109 € (áfával)

A helyszíni regisztráció ára 199 €.

Tapasztalja meg a Nemzetközi ACN Tréning izgalmas pezsgését, és fektessen jövőjébe még ma!

Kétféleképpen előregisztrálhat:

  1. Jelentkezzen be a MyACN Képviselőknek webirodában, majd lépjen az Események – Európa oldalra, és regisztráljon online.
  2. Töltse le az előregisztrációs nyomtatványt innen: www.acnevents.eu - ACN online eseménybrosúra.

Az alábbi képre kattintva elérheti a Müncheni Rendezvény Online Brosúráját,
ahol további részleteket talál a Nemzetközi ACN Tréningről.

* Ez a kedvezményes ár 2014. október 8-ig érvényes minden olyan európai Team Trainerre, aki az üzletkezdés első 30 napjában előregisztrál a müncheni rendezvényre.

www.acneuro.com
www.acnevents.eu




ACN Europe szolgáltatás
Marketingtevékenységünk az Ön jóváhagyásán alapul. Ha nem kéri ezeket az email üzeneteket, kérjük, lépjen a MyACN Képviselőknek webiroda felső navigációs sorában található Preferenciák rovatra, kattintson az ACN in Action gombra (baloldali navigációs sáv), törölje a jelölést az adott ország vagy országok mellől, majd kattintson a Küldés gombra. Ezzel törli nevét a címzettek listájáról.

Ha azt szeretné, hogy a fenti üzeneteket és egyéb fontos, Ön által kért ACN emaileket ne utasítsa el az Ön SPAM szűrője vagy azok ne kerüljenek a "levélszemét" mappába, egyszerűen helyezze a feladó címét (acnnewsupdate@acnemail.com) saját címjegyzékébe.

© 2014, ACN Europe B.V.