Zijn de afbeeldingen niet zichtbaar? Klik dan op uw taal hieronder.
Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands Polski Português
29.09.2014
Nieuw bij ACN? Profiteer van een speciale prijs
voor het internationale trainingsevenement in München

HOGER & VERDER

Speciale prijs voor vooraf inschrijven voor
nieuwe Team Trainers

Nu is het moment om zich vooraf in te schrijven voor het komende internationale trainingsevenement, dat plaatsvindt van 10 tot en met oktober 2014 in München!

Internationale evenementen zijn de beste manier om uw organisatie op te bouwen en de ACN Opportunity te ervaren in de meest energieke omgeving die u zich maar kunt bedenken. Ze geven de aanwezigen ook een goed begrip van de visie van ACN, voor nu en voor de toekomst.

Indien u bent gestart met uw ACN-organisatie in de afgelopen dertig (30) dagen, dan komt u in aanmerking voor een gereduceerde prijs voor het internationale trainingsevenement in München. Bespaar € 60 in vergelijking met de prijs aan de zaal indien u zich vooraf inschrijft voor het evenement in München.*

Schaf uw toegangskaarten nu aan!
De speciale prijs voor vooraf inschrijven voor
NIEUWE Team Trainers bedraagt € 139 (inclusief BTW)

De prijs aan de zaal bedraagt € 199

Beleef de energie van een internationaal trainingsevenement van ACN en investeer vandaag in uw toekomst!

Er zijn twee manieren om u vooraf in te schrijven:

  1. Meld u aan bij MijnACN voor vertegenwoordigers en ga naar de pagina Evenementen - Europa om u online in te schrijven.
  2. Download het inschrijfformulier op www.acnevents.eu - de online-evenementenbrochure van ACN.

Klik op onderstaande banner om de online-evenementenbrochure van München te bezoeken voor alle informatie rond het komende internationale trainingsevenement van ACN.

* Deze promotionele prijs is van toepassing op alle Europese Team Trainers die zich in hun eerste dertig dagen vooraf inschrijven voor het evenement in München. Deze prijs is geldig tot en met 8 oktober 2014.

www.acneuro.com
www.acnevents.eu




Service van ACN Europe
Wij maken gebruik van permission marketing. Als u deze e-mailberichten niet wilt ontvangen, gaat u naar MijnACN voor vertegenwoordigers. Daar klikt u bovenaan de pagina op Voorkeuren en vervolgens op ACN in Action (aan de linkerzijde van de pagina). Verwijder de vinkjes bij het land/de landen waarvoor u geen ACN in Actions meer wilt ontvangen en klik op Indienen. U staat voor het (de) betreffende land(en) dan niet langer op de mailinglist.

Om te voorkomen dat dit bericht en andere belangrijke e-mailberichten van ACN worden geweigerd door uw SPAM-filter of in de map met ongewenste post terechtkomen, voegt u het e-mailadres acnnewsupdate@acnemail.com toe aan uw adresboek.

© 2014, ACN Europe B.V.