Ha nem látja a képeket, kattintson az alább kiválasztott nyelvre.
Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands Português
29.08.2014
Ne hagyja ki vendég előadónk - Peter Lamas - előadását
a Müncheni Nemzetközi Tréningen!

MINDIG MAGASABBRA!

Ez kiváló lehetőség arra, hogy Ön megismerje az ACN jövőbeni terveit!

Peter Lamas a szépségápolás egyik legelismertebb, nemzetközi szakértője, aki már évtizedek óta sikeresen építi karrierjét.

Peter olyan kiváló szakemberekkel dolgozott együtt, mint pl. Paul Mitchell, és az együttműködés rendkívül gyümölcsözőnek bizonyult. Peter saját jogán világszerte olyan ünnepelt hírességek stylist-ja lett, mint például Grace Kelly, Jacqueline Kennedy és Audrey Hepburn, hogy csak néhányat említsünk.

Megalapította a Peter Lamas Products társaságot, amelynek elsődleges célja olyan szépségápolási termékek gyártása, amelyek egészséges, természetes és káros vegyianyagoktól mentes összetevőkkel rendelkeznek. Elkötelezett aziránt, hogy 100%-ban növényi eredetű termékeket gyártson, amelyek állati eredetű összetevőktől mentesek és nem igényelnek állatokon végzett kísérleteket.

Nagy örömünkre szolgál, hogy Peter Lamas vendég előadóként első alkalommal látogat el az ACN európai rendezvényére!

A mexikói országnyitás alkalmából az ACN kapcsolatot alakított ki Peter Lamas úrral, és a közvetlen értékesítő iparágon belül kizárólagos jogokat szerzett egy nagyszerű termékskála értékesítésére Aluminé márkanéven, amelynek tervezésében Peter is szerepet vállalt.

Az Aluminé termékvonal európai bevezetése 2015-ben az európai termékportfólió jelentős kiszélesítését eredményezi. Még ma gondoskodjon az előregisztrációról a müncheni Nemzetközi Tréningre annak érdekében, hogy kihasználja ezt a kivételes lehetőséget és fellendítse üzletét.

Az előregisztrációs ár 138 € (áfával). 
KÜLÖNLEGES PROMÓCIÓ: A harminc (30) napon belül kezdő,
új Team Trainerek esetén az előregisztráció ára mindössze 109 € (áfával)
2014. október 8-ig.
A helyszíni regisztráció ára 199 €.

Kétféleképpen előregisztrálhat:

  1. Jelentkezzen be a MyACN Képviselőknek webirodában, majd lépjen az Események – Európa oldalra, és regisztráljon online.
  2. Töltse le az előregisztrációs nyomtatványt innen: www.acnevents.eu - ACN online eseménybrosúra.

Az alábbi képre kattintva elérheti a Müncheni Rendezvény Online Brosúráját,
ahol további részleteket talál a Nemzetközi ACN Tréningről.

 

www.acneuro.com
www.acnevents.eu




ACN Europe szolgáltatás
Marketingtevékenységünk az Ön jóváhagyásán alapul. Ha nem kéri ezeket az email üzeneteket, kérjük, lépjen a MyACN Képviselőknek webiroda felső navigációs sorában található Preferenciák rovatra, kattintson az ACN in Action gombra (baloldali navigációs sáv), törölje a jelölést az adott ország vagy országok mellől, majd kattintson a Küldés gombra. Ezzel törli nevét a címzettek listájáról.

Ha azt szeretné, hogy a fenti üzeneteket és egyéb fontos, Ön által kért ACN emaileket ne utasítsa el az Ön SPAM szűrője vagy azok ne kerüljenek a "levélszemét" mappába, egyszerűen helyezze a feladó címét (acnnewsupdate@acnemail.com) saját címjegyzékébe.

© 2014, ACN Europe B.V.