Zijn de afbeeldingen niet zichtbaar? Klik dan op uw taal hieronder.
Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands Português
29.08.2014
Aankondiging speciale gastspreker Peter Lamas tijdens
internationaal trainingsevenement in München

HOGER & VERDER

Dit is uw unieke kans om alles te weten te komen over de toekomst van ACN!

Peter Lamas is een van de meest gerespecteerde experts op het gebied van make-up en schoonheid, en heeft in de afgelopen decennia een succesvolle carrière opgebouwd.

Peter heeft gewerkt met enkele van de beroemdste namen in de business, zoals Paul Mitchell, onder wiens begeleiding hij veel heeft geleerd. Uiteindelijk brak hij zelf door als stylist van beroemdheden en kreeg hij in de hele wereld talrijke belangrijke cliënten, zoals Grace Kelly, Jacqueline Kennedy en Audrey Hepburn, om slechts enkele namen te noemen.

Peter richtte Peter Lamas Products op, met als belangrijkste missie hoogwaardige schoonheidsproducten aan te bieden die gezonde, natuurlijke bestanddelen bevatten en vrij zijn van schadelijke chemicaliën. Hij streeft ernaar producten te ontwikkelen met plantaardige ingrediënten die 100% veganistisch zijn, geen dierlijke bestanddelen bevatten en niet getest zijn op dieren.

Wij zijn verheugd Peter Lamas voor de eerste keer te verwelkomen als speciale gastspreker tijdens een evenement van ACN Europe!

Voor de uitbreiding naar Mexico is ACN een samenwerkingsverband met Peter Lamas aangegaan en heeft ACN exclusieve rechten vastgelegd binnen de directeverkoopindustrie voor de verkoop van een fantastische productlijn. Deze lijn is mede dankzij Peter Lamas tot stand gebracht onder de naam Aluminé.

De introductie van de productlijn Aluminé in Europa in 2015 zal een substantiële aanvulling zijn op het Europese productportfolio. Zorg ervoor dat u zich vandaag nog vooraf inschrijft voor het internationale trainingsevenement in München, zodat u kunt profiteren van deze unieke mogelijkheid en momentum kunt genereren voor uw organisatie.

De speciale prijs voor vooraf inschrijven bedraagt € 169 (inclusief BTW) 
SPECIALE PROMOTIE: Nieuwe Team Trainers met een startdatum in de
afgelopen dertig (30) dagen, kunnen zich tot en met 8 oktober 2014 vooraf inschrijven voor slechts € 139 (inclusief BTW)

De prijs aan de zaal bedraagt € 199

Er zijn twee manieren om u vooraf in te schrijven:

  1. Meld u aan bij MijnACN voor vertegenwoordigers en ga naar de pagina Evenementen - Europa om u online in te schrijven.
  2. Download het inschrijfformulier op www.acnevents.eu - de online-evenementenbrochure van ACN.

Klik op onderstaande banner om de online-evenementenbrochure van München te bezoeken voor alle informatie rond het komende internationale trainingsevenement van ACN.

 

www.acneuro.com
www.acnevents.eu




Service van ACN Europe
Wij maken gebruik van permission marketing. Als u deze e-mailberichten niet wilt ontvangen, gaat u naar MijnACN voor vertegenwoordigers. Daar klikt u bovenaan de pagina op Voorkeuren en vervolgens op ACN in Action (aan de linkerzijde van de pagina). Verwijder de vinkjes bij het land/de landen waarvoor u geen ACN in Actions meer wilt ontvangen en klik op Indienen. U staat voor het (de) betreffende land(en) dan niet langer op de mailinglist.

Om te voorkomen dat dit bericht en andere belangrijke e-mailberichten van ACN worden geweigerd door uw SPAM-filter of in de map met ongewenste post terechtkomen, voegt u het e-mailadres acnnewsupdate@acnemail.com toe aan uw adresboek.

© 2014, ACN Europe B.V.